1,300 de locuri de munca pentru joi, la bursa Agentiei Judeteană pentru...

1,300 de locuri de munca pentru joi, la bursa Agentiei Judeteană pentru Ocupare Fortei de Munca Brașov!

0 517

Brasovenii aflati in cautarea unui loc de munca au de unde alege. Aproape 1300 de locuri de munca sunt puse la dispozitie la bursa care se va desfasura joi. Anul acesta evenimentul se va organiza la Centrul Regional pentru Formarea Profesionala a Adultilor de pe strada Poienelor, in apropiere de fosta fabrica Steagu Rosu

Brasovenii aflati in cautarea unui loc de munca au de unde alege. Aproape 1300 de locuri de munca sunt puse la dispozitie la bursa care se va desfasura joi. Anul acesta evenimentul se va organiza la Centrul Regional pentru Formarea Profesionala a Adultilor de pe strada Poienelor, in apropiere de fosta fabrica Steagu Rosu.
Reprezentantii Agentiei Judetene pentru Ocupare Fortei de Munca Brasov au contactat peste 300 de agenti economici, dintre care 70 au confirmat participarea la bursa si vor oferi sute de locuri de munca.
Meseriile in care au fost anuntate cele mai multe locuri de munca vacante sunt: pentru studii superioare: programator, inginer, proiectant, administrator baze de date, lector limbi straine, specialist marketing si altele iar pentru studii medii: agent comercial, ajutor de bucaar, casieri, instalator, receptioner, secretara, sofer, sudor si multe altele.
Evenimentul va cuprinde si o prezentare cu privire la conditiile de viata si de munca din Germania iar la bursa pentru absolventi vor fi disponibile locuri de munca vacante din Germania in domeniul IT si HoReCa. Miercuri si joi se va organiza la Casa Armatei un alt targ de cariere unde de asemenea se pun la bataie sute de locuri de munca.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.