Scripcaru s-a impus: braşovenii vor plăti pentru mizeriile din staff-ul Coronei. PSD...

Scripcaru s-a impus: braşovenii vor plăti pentru mizeriile din staff-ul Coronei. PSD s-a făcut preş în faţa ayatollahului de la Primăria Scripcaru SA

0 1000

Ieri, la ședința de Consiliu Local la punctul 36 pe ordinea de zi a fost supus votului „Proiectul de hotărâre privind aprobarea achiziționării serviciilor de consultanță, asistență juridică, în vederea reprezentării în fața Federației Române de Handbal, Agenției Naționale Anti-Doping, WADA și în justiție cu privire la presupusele încălcări ale regulamentelor instituțiilor menționate anterior, de către Clubul Sportiv Municipal Corona Braşov, instituție aflată în subordinea Consiliului Local al Municipiului Brașov”.

Astfel odată acest proiect votat, practic primarul Brașovului, George Scripcaru, ca inițiator de proiect, a aruncat în spinarea brașovenilor costurile întregului scandal de dopaj de la Corona Brașov. Este de admirat deoarece nu toţi putem plăti greșelile de la locul de muncă cu bani de la buget. Spunem aceasta deoarece președintele Clubului Corona și toţi cei implicați în acest scandal sunt plătiți să-și facă treaba să să suporte consecințele dacă greșesc. Numai că Scripcaru protejează reaua-credință, lipsa de pregătire sau faptul că au angajaţii din subordinea sa au încălcat regulamentele.

Macedonschi a spus NU, Durbacă şi Ungureanu s-au abţinut
Consilierii locali, care au sarcina de a apăra interesele brașovenilor în cazul unor abuzuri sau aberaţii ce pot deveni norme, cum a fost acest proiect întocmit de primarul George Scripcaru, au trădat: cu exceptia lui Cristian Macedonschi care a votat împotrivă și a consilierilor Alina Durbacă și Arnold Ungureanu, care s-au abținut, toți ceilalți au votat pentru ca brașovenii să plătească pentru întregul scandal de la Corona.
Amintim că luni social-democraţii au anunţat faptul că au solicitat un control al Curţii de Conturi Braşov. Se pare că „noaptea nu a fost un sfetnic bun”. Pesediştii uitat de la sediu din Barițiu până la Primăriei ce au spus. Ieri, în timpul şedinţei de plen, această solicitare a fost făcută doar de consilierul local Cristian Macedonschi (FDGR), care a cerut ca acest caz să fie anchetat şi de Direcţia Naţională Anticorupţie.

Firesc. PSD s-a făcut preş în faţa lui Scripcaru!
Amintim că la începutul acestei săptămâni reprezentanţii PSD Braşov au anunţat că nu vor vota proiectul de hotărâre privind contractarea serviciilor juridice pentru reprezentarea clubului CSM Corona în instanţă decât în situaţia în care demisionează întreg staff-ul tehnic de la echipa de handbal, marţi, în şedinţa de plen, social-democraţii par a fi renunţat la toate revendicările.
Vedeţi articolul ,,S-au dopat înainte!? Cazul Corona: pentru prima dată în trei ani PSD Braşov îi cere socoteală (şi) lui Scripcaru
S-au sucit mulţumiţi de firmiturile aruncate de Scripcaru şi au votat hotărârea, chiar dacă şi-a anunţat demisia numai directorul interimar al clubului, Liviu Dragomir.
Reamintim că luni, într-o conferinţă de presă, preşedintele Organizaţiei Municipale Braşov a PSD, Lucian Pătraşcu, a enumerat persoanele care ar trebui să demisioneze, respectiv Liviu Dragomir – director interimar al clubului, Ion Crăciun – antrenor principal al echipei de handbal, Gică Anton – antrenor secund, Marius Capră – medicul echipei, Csaba Szocs – maseur, Alina Teslăraşu – coordonatorul secţiei de handbal, Mariana Tîrcă – director tehnic, Dragoş Stinghe – organizator de competiţie.

Doar consilierul local PSD Alexandra Crivineanu a solicitat constituirea unei comisii mixte de anchetă a activităţii clubului, fără a intra în delalii ce puteau ofensa orazul subţire (!?) al edilului.
Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.