Cum sabotează Scripcaru campania lui Veștea în favoarea lui Câju prin prietena...

Cum sabotează Scripcaru campania lui Veștea în favoarea lui Câju prin prietena lui, Cristina Antonie.

3 2068

Președintele ReStart România, filiala Brașov spune pe pagina sa de facebook indirect cum primarul liberalo/pedelist George Scripcaru sabotează campania la CJ a colegului său liberal Adrian Veștea.
Cum, simplu, prietena sa Cristina Antonie despre care presa a scris adesea de afacerile bănoase pe care le face cu Primăria Scripcaru SRL de ani (vedeți lista destul de scurtă în raport cu numărul de articole pe acestă temă mai jos) prin panotaj publicitar și cu panseluțe în giratorii, acum o promovează pe Mariana Câju, cică tot liberală, pentru șefia instituției județene. Scopul?
Vi-l spunem noi: Scripcaru îl vrea pe fostul coleg și subordonat la preșidenția CJ Brașov, pesedistul Marian Rasaliu. Despre asta am scris în articolul: PDL și-a nominalizat principalii candidați: unul la PNL (Scripcaru) unul la PSD (Rasaliu), unul la ADN ( Goidescu) și un independent: Ialomițeanu.

Iată ce spune domnul colonel Florescu:
,,Bună dimineața! A început campania electorala și evident, au apărut panourile de promovare electorală. Și cine credeți ca se ocupa de aceasta activitate? Chiar dna Cristina Antonie, care nu are nici o legatura cu primarul nostru în funcție.
Și uite așa, municipiul Brașov a fost „umplut”, de chipul d-nei Mariana Caju, care într-o emisiune la Mix TV, ne explica cum se sacrifica dumneai, pentru brasoveni și candidează pentru funcția de președinte CJ. Pe ce criterii pui panou lângă panou cu aceeași persoană, numai Zeus poate ști.

Și acum o scurtă listă de articole ce arată ,,profilul moral” al Cristinuței:
* Național: ,,În orașul lui Scripcaru, pietonii morți aduc profit”
* News Brasov: Procurorii au ridicat valize cu bani de acasă de la Scripcaru și de la prietena lui, Cristina Antonie https://newsbv.ro/2015/06/30/procurorii-ridicat-valize-bani-acasa-scripcaru-prietena-cristina-antonie/
* INALȚI FUNCTIONARI AI PRIMARIEI BRAȘOV TRIMIȘI ÎN JUDECATĂ PENTRU CORUPTIE!
* Cotidianul: ,,Prietena lui Scripcaru controlează partidul şi afacerile primarului”
* Gazeta Brașovului: Brașov, Un Câmp Politic Murdar  
* BZB: 80% pentru prietena primarului, 20% pentru șantaj
* Brasovul tău: Răzbunare cu spume.
* Replica Brașovului: ,,Scripcaru cumpara bunavoința Celui de Sus cu panselute „sfințite

Iulian Rinder

COMENTARII

  1. „Bravo” primarului. Mă bucur, astfel poate se vor mai lua din voturile holerei galbene! Poate va vedea și prostimea din regat cine-i cu adevărat șoldoveanul lor.

  2. Orice s-ar spune despre Scripcaru numai de bine n-ar putea fi, este tipul de om care se lipeste de partidul aflat la guvernare numai sa-i fie lui bine, in plus cred ca-i sunt suficienti anii petrecuti ca primar al Brasovului desi nu-i de prin partea locului , deci s-a lipit, dar a facut si ceva avere de pe urma afacerilor cu prietenii primariei

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.