200 de poliţişti acţionează pe drumurile naţionale din judeţ

200 de poliţişti acţionează pe drumurile naţionale din judeţ

0 114

200 de poliţişti rutierişti vor acţiona pe străzile cu trafic intens ale judeţului pentru a preveni evenimentele rutiere neplăcute. Cms. Cosmin Giosanu, purtător de cuvânt Poliţia Rutieră Braşov, declara ieri că efectivele de poliţişti braşoveni sunt în dispozitiv pentru fluidizarea circulaţiei

Agenţii de la Poliţia Rutieră Braşov se aşteaptă la valori de trafic crescute în aceste zile. 200 de poliţişti rutierişti vor acţiona pe străzile cu trafic intens ale judeţului pentru a preveni evenimentele rutiere neplăcute. Cms. Cosmin Giosanu, purtător de cuvânt Poliţia Rutieră Braşov, declara ieri că efectivele de poliţişti braşoveni sunt în dispozitiv pentru fluidizarea circulaţiei.
Nu doar oamenii legii vor sta cu ochii pe străzi. 18 autospeciale echipate cu sisteme de înregistrare a vitezei de deplasare vor acţiona pe drumurile naţionale, pentru depistarea celor care apasă prea tare pedala de acceleraţie. Oamenii legii au recomandări şi pentru cei care se întorc la casele lor după petrecerea Revelionului în zona Braşovului:
Cms. Giosanu îi sfătuieşte pe conducătorii auto să îşi programeze călătoriile din timp şi să ia î considerare şi rutele alternative de deplasare.
Minivacanţa de Crăciun a fost deja un nou prilej de a demonstra că DN1 rămâne un calvar pentru turiştii care vin sau pleacă din staţiunile de munte

Vifor Rotar

COMENTARII