38.000 de euro pentru o afacere prin Start Up HUB Centru

38.000 de euro pentru o afacere prin Start Up HUB Centru

0 82

Braşovenii care vor să-şi deschidă o afacere sunt invitaţi la cursuri de antreprenoriat! Pentru început, cel puţin 25 de participanţi vor fi selectaţi să participe la cursuri de antreprenoriat iar cele mai bune planuri de afaceri vor primi finanţare europeană de circa 38.000 de euro fiecare

Braşovenii care vor să-şi deschidă o afacere sunt invitaţi la cursuri de antreprenoriat! Pentru început, cel puţin 25 de participanţi vor fi selectaţi să participe la cursuri de antreprenoriat iar cele mai bune planuri de afaceri vor primi finanţare europeană de circa 38.000 de euro fiecare.

În cadrul proiectului Start Up HUB Centru începând cu luna martie şi până în mai 2018 sunt programate mai multe activităţi de selectare a participanţilor.
Proiectul este destinat tinerilor dar şi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă şi chiar celor care au mai deţinut o afacere.
Potrivit lui Simion Creţu, director ADR Centru, perioada de pregătire va avea minim 40 de ore şi se vor putea certifica la nivelul regiunii peste 300 de persoane, cu un target de cel puţin 25 de participanţi în fiecare judeţ.

Deşi în cadrul altor proiecte nu sunt eligibile domenii precum comerţul sau anumite servicii , proiectul Start Up Hub Centru permite diverselor categorii de antreprenori să pornească noi afaceri.
ADR Centru a depus până în prezent peste 1000 de proiecte de finanţare din care pe programul 2014-2020 s-au semnat deja peste 270, a căror valoare totală ajunge la 500 de milioane de euro.

Vifor Rotar

 

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.