435 de lei amendă pentru şoferul care a găurit zidul pe Dobrogeanu...

435 de lei amendă pentru şoferul care a găurit zidul pe Dobrogeanu Gherea.

0 96

Incidentul a avut loc sâmbătă noaptea când şoferul în vârstă de 40 de ani a circulat cu viteză, în condiţii de ploaie, pe strada îngustă, şi s-a proptit cu masina în zid. Luna trecuta, un alt zid s-a prăbuşit pe o casă în cartierul Schei. Circulaţia pe Gherea va revenit la normal după ce proprietarul imobilului va remedia zidul

Incidentul a avut loc sâmbătă noaptea când şoferul în vârstă de 40 de ani a circulat cu viteză, în condiţii de ploaie, pe strada îngustă, şi s-a proptit cu masina în zid. Luna trecuta, un alt zid s-a prăbuşit pe o casă în cartierul Schei. Circulaţia pe Gherea va revenit la normal după ce proprietarul imobilului va remedia zidul.
Pietrele care sâmbătă noaptea ocupau o bandă din carosabil au fost strânse aproape de zid; unele dintre ele vor fi folosite pentru realizarea unor lucrări de sprijin provizorii.
Panta a fost şi ea stabilizată, iar zona a fost delimitată, astfel încât traficul este gâtuit chiar în apropierea curbei, o zonă oricum delicată pentru şoferi.
Zidul va fi refăcut, dar nu se ştie pe banii cui. Potrivit lui Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei, proprietarii terenului respectiv şi implicit ai zidului s-au angajat să repare gaura în cel mai scurt timp. iar proprietarul şi şoferul maşinii vor decide care dintre ei va plăti intervenţia.
Acesta este al doilea zid de sprijin prăbuşit în Braşov, după cel de pe strada Traian Moşoiu din Şchei. Ambele amenajări au fost realizate de locatari şi nu se află pe domeniul public al Braşovului.

Vifor Rotar

COMENTARII