60 de zile control judiciar în dosarul accidentului de muncă din Bartolomeu

60 de zile control judiciar în dosarul accidentului de muncă din Bartolomeu

0 98

Măsura a fost dispusă de judecătorul de drepturi şi libertăţi al Judecătoriei Braşov pe numele administratorului firmei la care muncea bărbatul decedat la locul de muncă. Iniţial, reprezentantul firmei, în vârstă de 25 de ani, fusese reţinut pentru 24 de ore de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov

Control judiciar în dosarul deschis după decesul muncitorului căzut joi de la etajul 8 al unui bloc in construcţie din Bartolomeu.
Măsura a fost dispusă de judecătorul de drepturi şi libertăţi al Judecătoriei Braşov pe numele administratorului firmei la care muncea bărbatul decedat la locul de muncă. Iniţial, reprezentantul firmei, în vârstă de 25 de ani, fusese reţinut pentru 24 de ore de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, care au cerut arestarea preventivă a administratorului pentru ucidere din culpă şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.
După o noapte petrecută după gratii, bărbatul a fost eliberat sâmbătă şi pus sub măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile.
Poliţiştii şi ITM anchetează tragedia petrecută joi, când un bărbat în vârstă de 32 de ani, angajat în baza unui contract de muncă de o lună, a căzut în gol de la etajul 8 al unui bloc aflat în in construcţie în zona Bartolomeu

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.