8 depozite de deşeuri municipale din judeţ trebuie închise urgent

8 depozite de deşeuri municipale din judeţ trebuie închise urgent

Banii pentru închiderea haldelor neconforme vor fi asiguraţi de Ministerul Mediului, care îi va recupera de la autorităţile braşovene după ce acestea vor accesa fonduri europene

Banii pentru închiderea haldelor neconforme vor fi asiguraţi de Ministerul Mediului, care îi va recupera de la autorităţile braşovene după ce acestea vor accesa fonduri europene.
Ministrului Mediului Graţiela Gavrilescu s-a aflat ieri la Braşov pentru a discuta cu primarii din judeţ despre problemele de mediu.

Din cauza depozitului municipal de deşeuri, şi Braşovul se află pe lista neagră a oraşelor din cauza cărora Comisia Europeană a declanşat împotriva României procedura de infrigement.

Pentru închiderea depozitelor neconforme se vor folosi fonduri de la Administraţia Fondurilor de Mediuiar banii vor fi înapoiaţi cu ocazia accesării de fonduri europene de către autorităţile judeţene, a spus ieri Graţiela Gavrilescu – ministrul Mediului.

Proiectul de accesare a fondurilor europene pentru sistemul de management integrat al deseurilor care va fi implementat în judeţul Braşov este în faza de licitaţie pentru desemnarea proiectantului şi a părţii de consultanţă şi asistenţa tehnică.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.