A fost sau nu sub influența băuturilor alcoolice?

A fost sau nu sub influența băuturilor alcoolice?

0 72
Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu , n-a ratat nici acum prilejul sa taca si iese gura mare   cu declaraţii „neutre”, de când a izbucnit scandalul în care este implicat ministrul Carmen Dan. Ce sa vezi, Băsescu susţine, pe pagina sa de socializare, că ministrul de Interne este un simplu „cal de bătaie” în războiul dintre premierul Mihai Tudose şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea!

A da bătălia cu Dragnea prin umilirea unui ministru nu este deloc  demn pentru un Prim Ministru. Fiţi Prim Ministru, domnule Tudose, nu găinar de Brăiliţa. Cereţi instituţional revocarea ministrului Carmen Dan şi închideţi jocul. Fără umilirea ministrului, fără jocuri interne pe seama Poliţiei Române. La consecinţele mutării bătăliei politice din PSD pe spinarea Poliţiei Române v-aţi gândit, domnule Prim Ministru? „, scrie fostul șef al statului.

Desi are dreptate ,infractorul Băsescu i-a atacat dur, în manieră proprie, atat pe Mihai Tudose cat şi Liviu Dragnea. Va dati seama cine îi acuză pe cei doi că distrug instituţii vitale ale statului ? Tocmai un betivan care se stergea oricand, ca presedinte, cu Legea pe pantofi.
Atacul nu s-a oprit aici; ca orice „intelept …neaflat sub influentza bauturilor alcoolice,  shmecherasul Băsescu sfătuind-o pe Dan să le dea o lecţie celor doi şi să demisioneze (!?!…), deoarece „aceşti doi politicieni vă folosesc în bătălia lor dusă la cel mai jos şi mai stupid nivel”. (ddr)

COMENTARII