A început bătălia pentru un loc în cele mai bune şcoli din...

A început bătălia pentru un loc în cele mai bune şcoli din Braşov

0 118

La unele unităţi, părinţii au luat cu asalt secretariatele şcolilor deşi nu ordinea depunerii dosarelor contează. Este de aşteptat ca în cele mai căutate şcoli numărul cererilor să depăşească numărul locurilor disponibile

La unele unităţi, părinţii au luat cu asalt secretariatele şcolilor deşi nu ordinea depunerii dosarelor contează. Este de aşteptat ca în cele mai căutate şcoli numărul cererilor să depăşească numărul locurilor disponibile.
Şcoala Gimnazială nr. 27 din Braşov este una din cele mai căutate din municipiu.

Anul acesta s-a decis formarea a patru clase însă este de aşteptat să se depună mai mult de 100 de cereri, spune directorul Victor Vijoli.
La numai o zi de când părinţii au putut depune dosarele de înscriere au fost completate 24 de cereri. Părinţii spun că preferă să vină din timp deşi ştiu că asta nu le oferă prioritate. În schimb, domiciliul da.

Cadrele didactice le transmit viitorilor şcolari să nu aibă nici un fel de emoţie pentru că ceea ce îi aşteaptă este minunat.
La nivelul judeţului Braşov sunt disponibile 5511 locuri în 253 de clase.

Cererile pentru înscrierea la clasa pregătitoare se pot depune în prima etapă până pe 26 martie. În clasa pregătitoare pot fi înscrişi copiii care împlinesc vârsta de 6 ani până la 31 august 2018, inclusiv.

Vifor Rotar

 

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.