A început ediţia a 4-a a proiectului Liderii de Mâine

A început ediţia a 4-a a proiectului Liderii de Mâine

0 60

Elevi de la 5 colegii şi licee din Braşov, Făgăraş şi Codlea au vizitat administraţia publică locală din Braşov, în prima lecție pentru a deveni buni antreprenopri şi lideri

Rețeta unei afaceri de succes s-a modificat la Brașov. Dacă imediat după Revoluție munceai câteva luni până să obții rezultate, acum culegi roadele abia după 2-3 ani. Este ceea ce au aflat adolescenții brașoveni care participă la cea de a 4-a ediţie a proiectului Liderii de Mâine.
Elevi de la 5 colegii şi licee din Braşov, Făgăraş şi Codlea au vizitat administraţia publică locală din Braşov, în prima lecție pentru a deveni buni antreprenopri şi lideri.

Tinerii adolescenţi vor participa la diverse sesiuni de pregătire pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial. Femeile de afaceri le vor dezvălui care sunt aptitudinile necesare pentru a dezvolta o afacere.
Potrivit lui Carmen Mezei, preşedintele AFAFCI Braşov, reţeta succesului este să îţi doreşti foarte tare să munceşti şi să înveţi.
Liceenii se vor pregăti timp de 6 luni în cadrul a 4 module – Administraţie Publică şi Turism, Economic, Sănătate şi Educaţie şi Cercetare.

Unul dintre liceenii participanţi s-a declarat pasionat de afaceri şi se gândeşte ca pe viitor să dezvolte o afacere la casa bunicilor săi din Cârţişoara bazată pe turism, deoarece vin foarte mulţi turişti anual Bâlea Lac şi Bâlea cascadă.
La începutul anului viitor, tinerii vor participa în ianuarie la o dezbatere tematică, în februarie vor vizita o fabrică iar în martie Universitatea Transilvania .

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.