A început numărătoarea inversă : FC Braşov – Gaz Metan 0-1

A început numărătoarea inversă : FC Braşov – Gaz Metan 0-1

0 293

Partida de pe ,,Tineretului” s-a încadrat în categoria evenimentelor fără sens, pentru gazde, care nu mai au niciun fel de aşteptări de la aceast campionat, ci doar…aşteptări salariale
. De cealaltă parte, Gazul a venit la Braşov doar cu dorinţa firească de a culege toate punctele şi, putem spune că s-a văzut cu sacii în căruţă. Aceasta, pentru că echipa medieşeană a învins cu 1-0 şi s-a ales cu toate cele trei puncte, aur în lupta pentru promovare.
Unicul gol al meciului a fost înscris repede, încă din min. 11, când Gavra, suspect de offside, a înscris la o fază în care apărarea braşoveană era cu gândul în altă parte : 0-1.
A fost unicul gol al meciului, disputat, poate pentru ultima dată în acest campionat şi în istoria echipei braşovene, în nocturnă…Altfel, nimic de spus despre această partidă, care a mai bifat un episod al dezamăgirii suporterilor, vis a vis de destrămarea lentă dar sigură a fotbalului braşovean…Numărătoarea inversă a început : 3, 2, 1….

FC Brașov: Mutu – Vagner (Moraru), Istrofor, Vl. Munteanu, Negotei – Manole (Rusu), Pană, Coman (Ene), Andor – Alupoaie – Buga.
Pentru FC Braşov urmează ultimele două meciuri şi calvarul se încheie : cu Târgovişte, n deplasare şi cu UTA, acasă. În schimb, Gazul se îndreaptă sigur spre revenirea în prima ligă

Dorin Duşa

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.