A început Săptămâna Studenţilor Braşoveni

A început Săptămâna Studenţilor Braşoveni

Printre evenimente se numără tradiţionalul cross colorat dar şi un concurs de selfie-uri, foc de tabară şi o vânătoare de comori prin oraş

Printre evenimente se numără tradiţionalul cross colorat dar şi un concurs de selfie-uri, foc de tabară şi o vânătoare de comori prin oraş.

Studenţii braşoveni sunt invitaţi să ia parte şi la o simulare de accident unde vor putea vedea cum se desfăşoară o operaţiune de descarcerare şi salvare şi paşii care trebuie urmaţi în cazul unei urgenţe de acest gen. La festivalul care se desfăşoară în perioada 21 – 28 mai sunt aşteptaţi peste 1000 de studenţi.

O săptămână de distracţie, înainte de sesiune, cu intrarea gratuită la toate evenimentele. Ca şi anul trecut concursurile de bowling, biliard şi tenis de masă vor avea loc la Centrul de Agrement şi Divertisment Poiana Braşov.

Dumină va fi Crossul Colorat al Universităţii pe o distanţă de 2,2 kilometri pe strada Lungă.
În programul pregătit pentru această săptămână, pe 26 mai va fi un concurs de Treasure Hunt iar miercuri este programat un eveniment aşteptat de studenţi: simularea circumstanţelor unui accident cu descarcerare, unde persoane specializate îi vor învăţa cum să acorde primul ajutor.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Studenţilor din Universitatea Transilvania cu sprijinul Primăriei Braşov
Gala de decernare a premiilor câştigătorilor din cadrului competiţiilor Săptămânii Studenţilor Braşoveni 2018 va avea lor pe 29 mai la Sala Patria.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.