ACS SR Brașov și-a prezentat lotul de jucători pentru sezonul 2019-2020 al...

ACS SR Brașov și-a prezentat lotul de jucători pentru sezonul 2019-2020 al Ligii a treia

0 49

Joi a avut loc prezentarea lotului echipei ACS SR Brașov. Au fost prezenți suporterii braşoveni. ,,A fost o oportunitate excelentă de a-i întâlni pe jucătorii şi antrenorii care vor ţine Steagu’ sus în sezonul 2019-2020 şi sperăm să avem alături cât mai mulţi iubitori ai culorilor galben-negre. Dorim ca seara de joi să fie deopotriva o aniversare cu cântec şi culoare a celor doi ani împliniţi vara această de la înfiinţarea echipei care continuă tradiţia stegară, precum şi avanpremiera solicitantului sezon pe care îl avem în faţă”, au precizat organizatorii evenimentului.

De asemenea, fanii au avut la dispoziție şi un stand de unde și-au procurat abonamente pentru sezonul viitor, atât sub formă de brăţară, cât şi sub formă de card.

Sâmbătă, 24 august, ACS SR debutează în campionat pe teren propriu contra Progresului Bucureşti, una dintre cele mai bune echipe din seria a treia.

Florin Stângă: ,,Vă mulțumim și sper să fiți alături de noi tot timpul. Nu vreau sa vă promit decât că vom da totul pe teren si o sa crestem o echipa puternică și serioasă”.

Ultimele zile înaintea startului campionatului, a adus și surprize plăcute fanilor. Astfel, Marian Cristescu a semnat un contract pentru sezonul 2019-2020. Totodată, el va îndeplini, împreună cu Romeo Surdu, şi rolul de asistent al antrenorului principal Florin Stîngă. Totodată, Ioan Naghi, o legendă a fotbalului braşovean, va face parte din staff-ul tehnic al echipei, devenind director tehnic.

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.