Actorul Dan Cogălniceanu este noul director al Teatrului „Sică Alexandrescu”

Actorul Dan Cogălniceanu este noul director al Teatrului „Sică Alexandrescu”

0 112

Potrivit informaţiilor postate pe site-ul Primăriei Braşov, www.brasovcity.ro, Dan Cogălniceanu a obţinut 7,76 la prima etapă de concurs, 7, 50 la a II-a, iar nota finală a fost 7,63

La sfârşitul săptămânii trecute, secretariatul Comisiei de concurs a anunţat oficial, pe site-ul Primăriei Braşov, rezultatul final al concursului de proiecte de management organizat pentru ocuparea postului de manager al instituţiei de cultură.
Rezultatul concursului urma să fie publicat în 12 iulie, dar, în ultima clipă, candidatul Radu Popescu a depus contestaţie, respinsă ulterior de către membrii Comisiei de soluţionare a contestaţiilor.
Potrivit informaţiilor postate pe site-ul Primăriei Braşov, www.brasovcity.ro, Dan Cogălniceanu a obţinut 7,76 la prima etapă de concurs, 7, 50 la a II-a, iar nota finală a fost 7,63. În competiţia pentru şefia teatrului, mai intraseră Fodor Zeno Ioan Tudor, Radu Popescu şi George Custură.
Fodor Zeno Ioan Tudor a obţinut 7,13 în prima etapă a concursului şi 7,33 în a II-a etapă, iar nota finală a fost 7,23.
Radu Popescu a obţinut 7,50 în prima etapă de concurs şi 6,66 în cea de-a II-a, iar nota finală a fost 7,08. George Custură a obţinut 7,03 în prima etapă de concurs şi 6,66 în cea de-a II-a, iar nota finală a fost 6,84.
A fost cel de-al cincilea concurs organizat de municipalitate pentru şefia instituţiei de cultură.

Vifor Rotar

COMENTARII