Adevărul – la Colectiv a fost atac terorist cu armă chimică, apar...

Adevărul – la Colectiv a fost atac terorist cu armă chimică, apar noi dovezi!

0 38

A FOST ATAC CU ARMA CHIMICA! RAPORT AL UNUI OFITER AL SERVICIILOR SECRETE.
CEL MAI BINE PAZIT SECRET SRI: MARTORUL PRINCIPAL FLORIN CRISTIAN POPESCU – BODYGUARD IN SEARA TRAGEDIEI, TRAIESTE!

Uriasa masina de propaganda a serviciilor secrete a linsat mediatic un colonel STS, Stefan Enache, ofiter activ, seful Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi consilier în Secretariatul General al Guvernului Romaniei dar si pe toti cei care au pus in discutie stenogramele DNA pentru a face sa dispara din mentalul colectiv o singura fraza: Gazul ăla dezvoltă 2000 de grade. Acela l-a dat din spray, s-a ridicat a creat vid, în momentul în care a coborât, oxigen.  I-a făcut ca la rotisor…”
Cu orice pret trebuie sa dispara din contextul crimei de la Colectiv declaratia paratului Iohannis Klaus Werner din 1 noiembrie 2015 – „A trebuit să moară oameni ca să schimbăm Guvernul ăsta” – declaratie prin care se autoincrimineaza, in mod direct si fara tagada, paratul Iohannis Klaus Werner.
Din acesta fraza, rostita de colonelul Stefan Enache, o propozitie este mai periculoasa decat orice dovada sau argument pentru confortul celor care au dat ordinul si au executat misiunea „Reset” in obiectivul „Colectiv”

Florin Chilian:
LA COLECTIV A FOST ATAC TERORIST CU ARMA CHIMICA! IOHANNIS KLAUS WERNER – PÂRÂT.
RAPORT AL UNUI OFITER AL SERVIC…

Pana in acest moment nici pompierii, nici anchetatorii, nici autoritatile nu au vorbit niciodata despre prezenta unei sau unor butelii cu o substanta periculoasa in Colectiv, in noaptea tragediei.

Stefan Enache, prin atributiile de serviciu avea acces la comunicatiile intre institutii si demnitarii statului roman, care se afla inca din anul 1991 in punctul nodal de comunicatii din Palatul Victoria, intre demnitarii statului roman sau serviciile de informatii, conducand structura specializata pentru protectia comunicatiilor Guvernului ROMANIEI. Surprinzator, sau poate ca nu atat de surprinzator este ca nimeni din conducerea STS nu  a facut vreun demers public pentru a preciza pozitia Serviciului fata de gravitatea afirmatiilor colonelului Enache.

Secretizarea raportului specialiștilor din Petrosani – INSEMEX – în cazul incendiului din clubul Colectiv, al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Minieră și Protecție Antiexplozivă – este un atatc la siguranta nationala pentru siguranta acestui individ pus presedinte de serviciile secrete din Romania si nu numai: Paratul Iohannis Klaus Werner.

Raportul INSEMEX este gata ! Da se chinuie sa „aranjeze” rezultatele srl-ul asta din Petrosani. Toti ziaristii stiu asta, nu trompetele SRI-ului care se iscalesc ca ziaristi. Nimic nu „se pupa” acolo. De la viteza de reactie a focului, 400 metri patrati in 12 secunde!, pana la substantele rezultate in urma acestuia, substante chimice carea au ucis mai multi copii si tineri decat focul propriu zis, nimic, nimic nu este pe placul sefilor care au comandat ancheta.

Adevaratul motiv pt care vor sa schimbe șefii din justiție este acela ca vor sa controleze dosarele penale de după incendiu. Si asta deoarece expertizele vor arată clar ca buretele nu arde așa. La expertiza făcută la Petroșani, buretele nu a ars. Au reconstituit sala, au acoperit o cu burete, fix ca la colectiv si nimic, nimic.
Cel mai bine pazit secret al SRI: Martorul principal Florin Cristian Popescu – bodyguard in seara tragediei, traieste!

De ce martorul principal s-a dus „să moara” la SRI?!
Florin Cristian Popescu lucra ca bodyguard in seara tragediei la Clubul Colectiv. Sunt mărturii că ar fi salvat viețile multor răniți în acele clipe groaznice, dar apoi a murit in Olanda, trecând prin spitalul SRI de la Balotesti.
Rănit, Florin Cristian Popescu, NU s-a dus cu salvarea, ci cu o mașină a SRI 30 de kilometri ca să ajungă la spitalul SRI „Agrippa Ionescu” din comuna Balotesti și, mai apoi, a murit.
Rănit, NU a ales să meargă la spitalele din București care erau în apropiere, ci într-o locație la zeci de kilometri distanță, spitalul SRI care nu e cunoscut ca un spital de urgență. Nu a cerut să fie dus la un spital din București.
Cat se afla in spital, „foarte grav ranit”, a avut loc o spargere la domiciliul acestuia, spargere in urma careia nu s-a furat nimic dintr-un apartament aproape gol care numai camin nu se putea numit, fiind mobilat si utilat doar cu strictul necesar.
Decesul acestuia in Olanda. Nici un prieten apropiat, mai asa din copilarie, nici o iubita, nici un fel de ruda de nici un fel. Extrem de convenabil, mult prea convenabil.
Nimeni nu l-a vazut ranit pe Florin Cristian Popescu.
Nimeni nu l-a vazut decedat pe Florin Cristian Popescu.
Nimeni nu l-a vazut inmormantat pe Florin Cristian Popescu, iar acum sunt voci care spun ca acesta traieste bine merci, ca a fost vazut de romanii care traiesc in afara tarii la plaja.
Se pare ca nu a fost singurul angajat al SRI care a ajuns la spitalul SRI in noaptea tragediei. Despre nici unul dintre acestia nu se vorbeste in spatial public sau in rapoartele oficiale.
Nici un alt martor si participant la evenimentele din noaptea tragediei dintre acesti numerosi ofiteri SRI prezenti in Clubul Colectiv nu a fost „ranit” si nici nu a fost „omorat” in acte sau in presa. Numai Florin Cristian Popescu a „murit”. Un om fara prieteni apropiati, fara copilarie, liceu sau adolescenta, fara poze, fara identitate sociala, copilarie, fara iubita si fara nici un fel de ruda de nici un fel.
De ce este importata fraza rostita de colonelul Stefan Enache?

Pentru ca:
Pana in acest moment,  nici pompierii, nici anchetatorii, nici autoritatile nu au vorbit niciodata despre prezenta unei sau unor butelii cu o substanta periculoasa in Colectiv, in noaptea tragediei.
Mai mult: Seful pompierilor, unul dintre primii salvatori care eu ajuns la locul tragediei, in clubul Colectiv, a fost data afara din cadrul IGSU, fiind facut tap ispasitor pentru…
Cred ca pentru ca era pompier. Sau pentru ca vazuse ceva ce nu trebuia sa fie vazut sau pentru ca stia deja prea multe.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.