Adrenalina si timp superb la ”Bunloc Vertical Race” – Felicitări organizatorilor!

Adrenalina si timp superb la ”Bunloc Vertical Race” – Felicitări organizatorilor!

180 de alergatori au participat sambata la Sacele, la una din ultimele curse de alergare montana a sezonului: ”Bunloc Vertical Race”. Și cursa copiilor a adunat la cabana Sava din Bunloc peste 50 de copii, cea mai numeroasa prezența fiind la cursa picilor de sub 9 ani. Cursa s-a bucurat și de o "galerie" numeroasa, in total circa 500 de oameni care au ales sambata Bunlocul pentru mișcare și aer curat

180 de alergatori au participat sambata la Sacele, la una din ultimele curse de alergare montana a sezonului: ”Bunloc Vertical Race”. Și cursa copiilor a adunat la cabana Sava din Bunloc peste 50 de copii, cea mai numeroasa prezența fiind la cursa picilor de sub 9 ani. Cursa s-a bucurat și de o „galerie” numeroasa, in total circa 500 de oameni care au ales sambata Bunlocul pentru mișcare și aer curat.
Toti finalistii cursei abia mai puteau respira la trecerea liniei de finish, dar au facut-o cu satisfactia ca si-au impins limitele ceva mai departe decat se credeau in stare.
Bunloc Vertical Race a adus la start cei mai buni alergatori montani din Romania.
La general, cursa baietilor a fost castigata de Viorel Palici, cel mai titrat alergator al anului, pe locul II s-a situat Gyorgy Szabolcs, membru al clubului italian Valetudo, iar pe locul III – Andrei Preda, membru al echipei ”Vertical Sport”. bunloc-race
La fete prima pozitie a fost ocupata de principala favorita, Ingrid Mutter, castigatoare a doua curse internationale anul acesta, membra a clubului italian Valetudo, pe locul II a sosit Gianina Tanase, castigatoare a mai multor curse montane din Romania printre care si Busteni Vertical Race 2015, iar pe locul III a ajuns Adriana Pleosnita – castigatoare a Circuitului Carpatilor 2015.
Cursa a fost organizata de Silviu Balan, unul din cei mai cunoscuti alergatori montani din Romania, membru al lotului national de alergare montana, originar din Sacele, in colaborare cu Clubul pe Protectia Naturii si Turism Brașov. Competitia a avut ca principal partener Primaria Municipiului Sacele.
”Bunloc Vertical Race” s-a desfașurat pe dealul Bunloc din Sacele, a avut 3,5 km lungime cu o diferenta de nivel de + 500m, ceea ce o face extrem de dificila si de atractiva. In termeni profani am putea-o numi un ”sprint la deal”.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.