Aleea Cărţii din Piaţa Sfatului se redeschide astăzi

Aleea Cărţii din Piaţa Sfatului se redeschide astăzi

Începe cea de-a şaptea ediţie a Festivalului de carte și muzică, eveniment care va reuni, până duminică, în inima oraşului, edituri, case de discuri şi numeroşi artişti români

Începe cea de-a şaptea ediţie a Festivalului de carte și muzică, eveniment care va reuni, până duminică, în inima oraşului, edituri, case de discuri şi numeroşi artişti români.

Festivalul de carte și muzică este unul dintre cele mai îndrăgite evenimente culturale din Brașov, la care participă peste 100 de edituri și case de discuri, care vin cu cele mai noi producţii.
Evenimentul va fi completat, ca în fiecare an, de numeroase lansări de carte şi albume muzicale, de filme, dar şi de spectacole dedicate Centenarului Marii Uniri.

Printre artiștii care vor urca pe scena festivalului în acest an și vor susține concerte se află: Trupa Vama cu Tudor Chirilă, Nicu Alifantis & Zan, Ducu Bertzi, Magda Pușkaș, Mircea Rusu, Silvan Stâncel și mulți alții.

Festivalul de carte și muzică este organizat de Asociaţia Libris Cultural şi cofinanţat din bugetul municipiului, prin Ghidul de finanțare a proiectelor culturale al Primăriei Brașov.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.