Alelei „polizei” Macovei, de prosti să nu ne iei…

Alelei „polizei” Macovei, de prosti să nu ne iei…

2 43

Monica Macovei a anunțat că își dă demisia din partidul M10 (!) și nu va candida la europarlamentare. Lung prilej de vorbe si de ipoteze… în spațiul virtual,  la scurtă vreme după ce, si Traian Băsescu a fost citat la Parchet, într-un dosar legat de finanțarea campaniei electorale.
ParolMonica Macovei se teme de un scenariu tip Adrian Năstase. Și, în locul ei, cine nu s-ar teme…
Fostul premier a fost acuzat aiurea de corupție în mandatul de ministru al dnei Macovei. Deși nu a fost dovedită  implicarea sa în mecanismul de  finanțare ilegala a campaniei electorale, acesta a fost condamnat și întemnințat pentru că ar fi beneficiat de… foloasele acesteia. Ori, și doamna Monica Macovei a obținut …cam ciudat două mandate de europarlamentar pe lista PDL-ului, cu o campanie costisitoare la nivelul anului 2014. 

Cel puțin un denunț (ministrul Gabriel Sandu) menționează finanțările frauduloase de care ar fi beneficiat PDL-ul și candidații săi de frunte….  În țară, se desfășoară o anchetă privind gestionarea informațiilor din arhiva SIPA, cu care ar fi putut fi șantajați judecători și procurori…
Sistemul diabolic care a pornit odată cu mandatul dnei Macovei a dovedit că poate aplica fără să clipească dubla măsură. Cu alte cuvinte, scenariul Năstase ar merge, de pildă, în cazul „coruptei” Olguța Vasilescu, dar nu în cel al reformistului Ludovic Orban. La nivelul imaginii, „etichetele adevarate„, acestea sunt bine fixate în mentalul colectiv, național și internațional,

Și atunci, de ce s-a retras Monica Macovei? Simplu: pentru un loc izbavitor pe listele PNL se bat toți greii partidului, de la președintele în funcție la fostul lider PDL, Vasile Blaga.
Nicio sansa care să-i lase dnei Macovei mai mult decat cele…. 10 voturi ale celor 10 membri ai partidului M10. Decât să dispară în marja de eroare a exit-poll-urilor, mai bine se retrage în plină glorie, având timp liber pentru cele 14 O.N.G.-uri din care face parte, plus speranța unor noi misiuni Soros!

 

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

  1. Macovei este o TIGANCA ALCOLICA si SCHIZOFRENICA si trebuie arsa

    Macovei este o TIGANCA Alcolica care se masturbeaza si a ramas gravida in gura.. Aceasta JAVRA care in comunism se imbata cu seful politiei de la gara de nord si batea prostituatele in ogranele genitale pana lesinau este o schizofrenica ca si Kovesi care merita sa fie arse pentru tot ce au facut in justitie. S-a intors in tara pentru ca JIDANUL Soros nu mai are sperma. Oricum o sa bea ZEAMA de CUR de la Soros si apoi se va hrani cu ZEAMA de CUR a JIDANULUI MATELOT BASINA fiindac zeama lui are apa de mare foarte buna pentru tot felul de boli.

  2. Dumnezeu sa ne ierte,codosi si tradatori sunt peste tot .
    Dar parca la noi sunt mai multe cozi de topor pe m.p.!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.