Ambasadorul Bucuriei vine la Braşov

Ambasadorul Bucuriei vine la Braşov

Părintele Constantin Necula, ambasador al Bucuriei, vine să le vorbească braşovenilor despre bucuria de a dărui şi nu numai. Evenimentul va avea loc astăzi de la ora 18 ,00 la Sala Sporturilor, la aniversarea a 4 ani de când Fundaţia Bucura Darului oferă sprijin celor aflaţi în nevoie

Părintele Constantin Necula, ambasador al Bucuriei, vine să le vorbească braşovenilor despre bucuria de a dărui şi nu numai. Evenimentul va avea loc astăzi de la ora 18 ,00 la Sala Sporturilor, la aniversarea a 4 ani de când Fundaţia Bucura Darului oferă sprijin celor aflaţi în nevoie.

Fundaţia Bucuria Darului oferă gratuit o masă caldă pentru 350 de suflete, fie ele familii cu copii mulţi, oameni singuri, bătrâni bolnavi, oameni ai străzii sau orfani.

La sediul din cartierul Bartolomeu persoanele fără adăpost au un centru unde se pot spăla, schimba şi încălzi pe timpul iernii iar cei mici primesc ajutor la teme.

Cei în putere primesc un suport în a-şi găsi un loc de muncă şi sunt cooptaţi în acţiuni de voluntariat.

Din 2017 fundaţia oferă pachete cu alimente de bază şi dulciuri pentru oamenii sărăci şi şcolile din satele dimprejurul Braşovului.

Numai anul acesta au fost distribuite peste 20,000 de pachete cu alimente şi dulciuri în 22 de sate din judeţ.

Cu ajutorul sponsorilor fundaţia a reuşit să livreze şi sobe şi lemne de foc în casele unor familii care nu aveau această posibilitate.

Toate acestea pentru a oferi puţină bucurie celor care şi-au pierdut orice speranţă.

Vifor Rotar

COMENTARII