Amendă pentru tatăl adolescentului care s-a împuşcat au arma de vânătoare

Amendă pentru tatăl adolescentului care s-a împuşcat au arma de vânătoare

0 61

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brașov îl vor sancţiona pe bărbat, a cărui neglijenţă a favorizat producerea tragediei

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brașov îl vor sancţiona pe bărbat, a cărui neglijenţă a favorizat producerea tragediei.
Oamenii legii spun că bărbatul deținea arma legal, dar nu a păstrat-o în siguranţă, astfel încît nimeni să nu aibă acces la ea.
În urma verificărilor, politiștii au constatat că acesta deținea legal arma de vînătoare şi are permis de armă tip B valabil. Nu a respectat, însă, obligația de a păstra arma și muniția în condiții de securitate, astfel încât să nu permită accesul persoanelor neautorizate.
Pentru acest aspect tatăl minorului va fi sancționat contravențional și i se va aplica sancțiunea complementară de anulare a dreptului de deținere, de port și folosire a armelor pe o perioada de 2 ani. Miercuri seara, pe fondul unei certuri cu părinţii pe tema rezultatelor la învăţătură şi a pregătirii sportive, Bogdan, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis cu arma de vânătoare a tatălui său.
Antrenorul său de la Clubul Corona, unde băiatul juca polo, îl descrie pe Bogdan ca pe un sportiv foarte tehnic, mereu jovial, responsabil cu glumele la echipă.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.