Aproape 6.000 de lei a strâns evenimentul caritabil „The Ice Wolves”

Aproape 6.000 de lei a strâns evenimentul caritabil „The Ice Wolves”

0 110

Banii au ajuns la familia Racoţea din Făgăraş. Mama a murit în urmă cu câteva zile de o boală incurabilă; tatăl are un picior amputat de mai mulţi ani şi îi creşte cu greu pe cei 4 copii minori într-o cameră insalubră

Banii au ajuns la familia Racoţea din Făgăraş. Mama a murit în urmă cu câteva zile de o boală incurabilă; tatăl are un picior amputat de mai mulţi ani şi îi creşte cu greu pe cei 4 copii minori într-o cameră insalubră. Copiii au avut şi ocazia de a-i vedea sâmbătă de aproape pe hocheiştii braşoveni pe gheaţa Patinoarului Olimpic
La iniţiativa unor adolescenţi inimoşi, se vor bucura de acum de apă curentă şi chiar de o baie. Constantin, împreună cu colegii ei de şcoală de la Colegiul „Emil Racoviţă”, Sara Celaro, Alexia Chiuşdea, Diana Asavei, Alexandru Ursu, Dragoş Simion şi colegi de alte licee, Miruna Bronescu (Colegiul Ioan Meşotă), Iulia Lupu (Colegiul Nicolae Titulescu), Cosmin Chindea şi Alexandru Grăsune (Colegiul Grigore Moisil) au organizat ca la carte evenimentul.
Acţiunea a strâns 5.641 lei şi 50 de euro, din donaţii direct la evenimentul de la patinoar, 1000 lei sponsorizare de la o firmă braşoveană, pizza care a fost oferită participanţilor împreună cu pachete cu dulciuri.
Pentru micuţi, să fie prezenţi la patinoar şi să vadă un meci demonstrativ de hochei a însemnat deja un eveniment în sine. Nicoleta, Ion, Marian şi Ştefan, copiii lui Cornel Racoţea, i-au admirat pe micii hocheişti braşoveni, alături de care au fost pe gheaţă şi mai mulţi seniori, printre care chiar căpitanul echipei naţionale a României, Roberto Gliga.
Laura Constantin joacă handbal la clubul Corona iar colegele ei de echipă au fost alături de ea la Patinoarul Olimpic şi au susţinut-o în tot ce a făcut.
Evenimentul caritabil „The Ice Wolves” a fost organizat prin programul GROW, un program de educaţie nonformală organizat de Şcoala de Valori, în parteneriat cu AIESEC.

Vifor Rotar

 

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.