Arestată preventiv după ce agresat un minor cerşetor

Arestată preventiv după ce agresat un minor cerşetor

0 97

O femeie în vârstă de 20 de ani a ajuns pentru 30 de zile după gratii după ce a luat la bătaie un copil care cerşea în zona Gării Braşov

O femeie în vârstă de 20 de ani a ajuns pentru 30 de zile după gratii după ce a luat la bătaie un copil care cerşea în zona Gării Braşov. Femeia a fost surprinsă de camerele de supraveghere din incinta gării cum lovea minorul.

Poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi au dispus reţinerea pentru 24 de ore a femeii. Se pare că tânăra s-a răzbunat pe copilul în vârstă de 14 ani, care le-a povestit anchetatorilor că iubitul ei l-a obligat să iasă la cerşit.

Bărbatul a ajuns ulterior după gratii pentru exploatarea cerşetoriei. Potrivit Gabrielei Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, poliţiştii au stabilit că femeia i-ar fi reproşat minorului participarea la probarea activităţilor infracţionale în care ar fi fost implicat concubinul ei.

Femeia a fost introdusă în arestul I.P.J. Braşov şi la data de 9 noiembrie, Judecătoria Braşov a dispus arestarea preventivă a acesteia pentru 29 de zile. Tânăra este cercetată în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei.

Vifor Rotar

COMENTARII