Aristotel Căncescu revine în spaţiul public (politic) cu tupeu întreit

Aristotel Căncescu revine în spaţiul public (politic) cu tupeu întreit

1 60

Zero toleranță față de abuzuri. Sub acest slogan mișcarea politică România 3.0 conduse de fostul ofițer de informații Daniel Dragomir vrea, printre altele, elaborarea unei legislații care să ofere protecție aleșilor locali

Zero toleranță față de abuzuri. Sub acest slogan mișcarea politică România 3.0 conduse de fostul ofițer de informații Daniel Dragomir vrea, printre altele, elaborarea unei legislații care să ofere protecție aleșilor locali.
Printre cei care s-au alăturat platformei la Brașov se numără fostul președinte al Consiliului Județean Brașov Aristotel Căncescu, cercetat în prezent în mai multe dosare penale.
Ținta principală a noii formațiuni este ca la alegerile europarlamentare din primăvara lui 2019 România 3.0 să treacă de pragul de 5%.
Pe lista obiectivelor noii inițiative este să asigure o legislație clară și transparentă care să le permită aleșilor să-și defășoare activitatea fără teama de a le fi întocmite dosare penale.

„Noi am fost vânați ca într-un ring iar procurorii ne-au luat la țință unul câte unul”, s-a plâns Aristotel Căncescu, fostul președinte Consiliul Județean Brașov, la conferinţa de lansare a plaformei.

Rrprezentanţii Platformei spun 38 din 41 de președinți de consilii județene și 39 din 41 de primari din localitățile reședință de județ din mandatul trecut au fost sau sunt cercetați penal. Liderii România 3.0 spun că nu mai vor o Românie a cătușelor.
După cum au precizat liderii ei, platforma România 3.0 se situează în opoziție cu mișcarea lui Dacian Cioloș și cu USR.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

  1. Dezamagitor! Cum dracu se face ca acest individ este mereu apelat pentru noi formatiuni politice care se organizeaza? Nu elimin ipoteza ca si canesecu (datorita dimensiunii spirituale al purtatorului acest nume se poate ortografia normal) se agata, dar sigur a fost cautat. Telefonul cancescului este in baza lor de date. A cui? A securistilor! Col Daniel Dragomir de acolo vine, ma rog a plecat. Asa ca, dle col. Dragomir, daca credeti ca acest individ poate fi si patriot fata de faptele completate de parchetari in cv-ul lui, mergeti inainte cu el. Sa nu uitati ca acesta este un individ care, daca s-ar vrea de catre procurori, ar avea dosare penale cate zile are un an, in cati ani a supt bugetul public.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.