AS „SR”Brașov, victorie la pas cu ACS Steagu Roșu : 6-0 (1-0)

AS „SR”Brașov, victorie la pas cu ACS Steagu Roșu : 6-0 (1-0)

0 112

În etapa a 26-a a Ligii a patra, Brașov, pe stadionul Tineretului, lidera campionatului, AS „SR”Brașov, a întâlnit, într-o partidă asupra căreia s-a pus presiune, ACS Steagu Roșu Brașov. Conducerea echipei oaspete declarase în ajun că ACS Steagu Roșu nu se va prezenta la meci, în semn de protest pentru folosirea numelui Steagu Roșu de echipa gazdă. Totuși, meciul s-a disputat, iar AS „SR”a obținut un succes clar : 6-0 (1-0). Disputa a fost la discreția gazdelor, care au dominat cu autoritate, înscriind de șase ori și ratând multe ocazii, unele foarte clare, ceea ce l-a exasperat pe antrenorul Florin Stângă. Principalul realizator a fost Alin Damian, care a marcat de patru ori, în min. 30, 47, 68 și 91. Celelalte reușite ale gazdelor au aparținut lui Cocan (min. 52) și H. Popa (min. 67). De partea cealaltă, ACS nu a contat în atac, nu avut nicio ocazie de gol, mărginindu-se doar la o apărare disperată, care a cedat în cele din urmă. Un nou succes clar al liderei, care a acumulat 72 de puncte. De remarcat că în repriza a doua, antrenorul gazdelor a intrat în joc, având un rol decisiv la golul marcat de Horia Popa, după o suită de driblinguri aplaudate. Mai este de notat faptul că lovitura de start a partidei a fost dată, simbolic, de fostul jucător al echipei de aur a Brașovului, Petre Cadar.
Au evoluat :
AS „SR”: A. Popa – Răduțoiu (Voicu), R. Damian, Poverlovici, Rusu – Popescu (Stângă), Cocan (Taraș), Vârlan (Toader) – Strătilă, A. Damian, H. Popa.
ACS Steagu Roșu: Ailincă – Cireașă, Borcescu, Tudorache, Urs (Neagoe) -Tincă, Lascu, Gruea, Cârstea, Borcescu – Fogorosi
,,Mi-aș dori mult ca jucătorii mei că fotbalul este un joc simplu și dacă vor face exact ce trebuie, va fi ușor pentru ei. Dar, așa cum se întâmplă, nu o dată, singuri ne complicăm viața, făcând multe greșeli. Am spus de multe ori că nu doresc să intru pe teren, dar de data asta am fost nevoit și sper ca jucătorii să fi rămas cu ceva din ceea ce am arătat eu pe teren, iar ambiția și determinarea de care dau dovadă, atât pe teren, cât și pe bancă, să le-o transmit și lor, în așa fel încât să-și dorească să fie din ce în ce mai buni”, a spus antrenorul-jucător Florin Stângă.

Justiția își va spune cuvântul

La finalul partidei, managerul echipei ACS Steagu Roșu Brașov a abordat problema spinoasă a mărcii Steagu Roșu, spunând : ,,Dăm în continuare șansă tinerilor. În prima repriză am arătat foarte bine, la un joc cu oarecare miză. De ce ne-a fost frică nu am scăpat însă, pentru că după pauză am căzut fizic. La pauză i-am rugat pe jucători să stea grupați, să-și dozeze efortul și să joace mai mult cu mintea. Din păcate, când nu ești bine pregătit și execuțiile lasă de dorit. Lucrurile legată de marcă și de deținătoare ai se vor lămuri în instanță, pentru că vom face demersurile, pentru a elucida cine este purtătorul de drept al mărcii. Fiecare echipă deține certificate și înscrisuri proprii și foecare susține că are marca, dar mai departe doar instanța va decide cui aparține numele de Steagu
D.D.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.