Asociere Corona Brașov – Transilvania Brașov, în beneficiul handbalului juvenil

Asociere Corona Brașov – Transilvania Brașov, în beneficiul handbalului juvenil

0 41

Cluburile Corona Braşov şi Transilvania Braşov au semnat un protocol de colaborare prin care clubul Corona Braşov preia grupele de junioare 1 şi 2 de la Transilvania Braşov, jucătoarele urmînd a fi legitimate pe clubul Corona. Acolo se vor pregăti sub comanda antrenorilor Simona Gogîrlă, Vasile Curiţeanu (junioare 1) și Mihaela Seifer Ciobotaru (junioare 2). Noile echipe se vor numi ,,Corona – Transilvania Braşov”. Sezonul trecut, clubul Corona a cîştigat titlul naţional la junioare 3, şi medalie de bronz la junioare 2, în vreme ce Transilvania a ieşit campioană la junioare 2. Obiectivul acestei asocieri este cucerirea cât mai multor medalii în campionatele naționale.
Cele două clubuluri au fuzionat şi din patru echipe, două de junioare 1 şi două de junioare 2, vom forma cîte una pe fiecare categorie. Sîntem mîndri că am reuşit să facem un astfel de parteneriat mai ale că prin această asociere a luat naştere o forţă în handbalul juvenil şi mai mult decît atît, ne putem bucura că jucătoarele crescute la Braşov se vor antrena la un singur club, pregătind astfel pasul către echipa mare a Coronei. Ca orice asociere va crea şi anumite probleme de adaptare peste care sper să trecem cît mai repede şi să ne pregătim să tragem la obiectivele pe care ni le-am propus şi care vor fi cu siguranţă cîştigarea unei medalii la ambele categorii. ”, a spus Liviu Dragomir, preşedintele clubului Corona.
Am mare încredere în conducerea clubului şi a secţiei de handbal de la Corona că va avea grijă ca acest protocol să funcţioneze în cele mai bune condiţii, pentru că este un lucru benefic pentru handbalul braşovean. Împreună cu Corona, sub noul protocol, vom înscrie la anul o echipă în campionatul diviziei A”, a spus Marius Fetti, directorul clubului Transilvania Braşov.
D.D.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.