Atenție brașoveni! Trotuar surpat pe podul dintre Triaj şi Uzina 2

Atenție brașoveni!
Trotuar surpat pe podul dintre Triaj şi Uzina 2

0 100

Trotuarul s-a surpat şi a lăsat în urmă o gaură care pune în pericol viaţa celor care trec cu maşina pe drumul ce duce dinspre Craiter şi Triaj spre CET

O bucată de 20 de metri de trotuar de pe podul care face legătura între cartierele braşovene Triaj şi Uzina 2 a dispărut!

Trotuarul s-a surpat şi a lăsat în urmă o gaură care pune în pericol viaţa celor care trec cu maşina pe drumul ce duce dinspre Craiter şi Triaj spre CET.

În clasicul stil românesc, lipsa bucăţii de pod este semnalizată cu doar 2 metri înainte, astfel încât orice autovehicul al cărui şofer nu este extrem de prudent riscă să ajungă în albia pârâului Timişul Sec peste care este construit podul.

Mai mult, înălţimea mare a podului face ca şansele de supravieţuire în cazul unei căderi să fie destul de mici. În orice ţară, şoferii ar fi avertizaţi din timp să circule mai aproape de axul drumului şi să nu se apropie de marginea dispărută a podului.

Responsabilii de la CNAIR au decis însă că e suficient să pună câteva balize chiar din dreptul porţiunii lipsă din pod.

Una din cauzele lipsei de interes poate fi faptul că, deşi este vorba despre o porţiune de drum naţional, Compania Naţională a renunţat la investiţie şi vrea acum vrea să predea drumul către municipiul Braşov, în sarcina căruia să cadă cheltuiala lucrărilor.

Vifor Rotar

COMENTARII