Aterizarea de urgență a lui Merkel un mister? A fost salvat cancelarul...

Aterizarea de urgență a lui Merkel un mister? A fost salvat cancelarul german de la asasinat?

1 33

Din cauza unei probleme tehnice, avionul, la bordul căruia cancelarul german Angela Merkel a zburat la summitul G-20 din Argentina, a efectuat o aterizare de urgență la Aeroportul din Köln. Slava Domnului, Frau Cancelar nu a suferit nimic și se simte bine spun oficialitățile germane.

Versiunea penală a incidentului nu este exclusă. Probabil cauza accidentului a fost intenția rea a cuiva. După ce sa descoperit în Germania o conspirație ultra-dreaptă care implică armata, această versiune a ceea ce sa întâmplat este destul de probabilă.
Potrivit reprezentantului oficial al forțelor aeriene germane, în timpul zborului pe teritoriul Țărilor de Jos avionul guvernamental A340 „Konrad Adenauer” sa confruntat cu probleme tehnice grave. A existat un eșec al comunicării și al funcționării unui număr de alte sisteme. După cum s-a dovedit, cauza problemei a fost eșecul casetei electronice de joncțiune.

Accidentul avionului nu s-a întâmplat, poate doar datorită înaltului profesionalism și experienței bogate a comandantului avionului și echipajului, care au reușit să aterizeze avionul fără a avea contact cu dispecerul. Căpitanul aeronavei consideră că această problemă a fost fără precedent. Agențiile de informații germane investighează și elaborează toate versiunile, inclusiv cele criminale.
Reamintim că acum o lună zeci de ofițeri germani au fost arestați pentru că au dorit asasinarea unor politicieni  social-democrați și creștini democrați.(NapocaNew)

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

  1. Din fotografie se vede clar ca IMBECILA NAZISTA este foarte speriata de paraca a iesit din iad. Nu vad de ce trebuie sa fie atat de speriata de moarte fiindca, ca fosta securista a germaniei de est, este sterila si frigida. Deci nu are copii si nici orgasm. Fara copii si fara orgasm nu acunoscut fericirea si placerea in viata. A mancat si s-a c…t. Deci daca moare nu pierde nimic si nu o plinge nimeni.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.