Baba /Vanga, zice Banga, Haida-haida/ Trece Garda…

Baba /Vanga, zice Banga, Haida-haida/ Trece Garda…

0 40

Banga / Banga – zicea daunazi Baba Vanga, supranumită Nostradamus din Balcani ! Dumneaei a intrat in contradictie cu un alt  profetzitor din Carpati pe nume, Florin Câtzu. Spre deosebire de dumnealui, care da fuguta la un microfon de cum ii apare in dreptul guriiBaba Vanga, ca pe vremuri, da cu ranga… înregistratrii Mesajului, pe bandă de magnetofon. Ca acesta e mai usor de masluit… cand e vorba de previziuni despre România, încredinţată apoi uneia dintre secretarele/nepoatele sale.
Rugămintea sa, destul de ciudată, era ca această previziune să ajungă la o anumită dată, la o persoană anume…
Mai ales ca Mesajul sună aşa: „Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de „Sus” adica din Bavaria!.
Florin Câtzu (în foto) a tresarit, dar s-a gândit ca Baba – intr-un fel, concurenta sa in profetzii – e prea proastă să-i fi citit lui studiile si profetiile economice… 

Caci i-auzi-ia ce-a zisără Baba pe banda de magnefon  cu pricina: „În bucuria acestei lumi, în România va veni Cel promis Lumii …in al doilea Tur de scutin! Si se va bucura întregul Pământ.ro de naşterea lui. De aceea Dumnezeu îl trimite  într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său… Halt, și daca el este chiar El, prea cinstitul specialist in imobiliare, her Klausințeleptul Nibelungilor, cel despre care, preciza probabil Vaga: „Cu puterea „de Sus” va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul si Angela îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va năruiNu si cele 6 case ale Lui. El va fi piatră (dulap după unii) de temelie pentru omenirea de-aci. Primii care îl vor recunoaşte …dincolo, vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit, ne-a prezis Vanga!.

image.png

Din cate stim, dupa români, nici „poporul” sașilor migranți „Sus”… spre bunastarea confraților, n-au cazut pe spate de dragul viitorului leader balcanik care, credincios cum este, week-end-ul il petrece, duminical, in Rugi prelungi spre …nibelungi! Drept răsplată, el a promis ca va aduce acest popor spre idealurile Marakesh unde s-a decis o înaltă culme a desăvârşirii in întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele.
El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui” ! (Adaptare: d.d.rujan)

P.S.
Acum se leagă! Din surse aproape sigure aflam că El a anunțat că va trece la o religie care sarbărorește repausul duminical, cu o zi mai devreme… Adică Sâmbătăcand se va tine si slujba religioasa! Asta pentru ca Guvernul s-a hotarat sa țină ședintele de Guvern chiar Dumineca, la prima oră, să nu mai poata veni Klausul la sedința săptămânală!

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.