Balansul între Putre și Opozitie confirmă criza din ALDE Braşov! A treilea...

Balansul între Putre și Opozitie confirmă criza din ALDE Braşov! A treilea venetic la conducerea organizației județene!

0 104

După Remus Borza (fost deputat ALDE, în prezent independent) sau Graţiela Gavrilescu (ministrul Mediului), filiala braşoveană a ALDE este condusă acum interimar de Stelian Fedorca

După Remus Borza (fost deputat ALDE, în prezent independent) sau Graţiela Gavrilescu (ministrul Mediului), filiala braşoveană a ALDE este condusă acum interimar de Stelian Fedorca, fost secretar de stat în Ministerul Educaţiei.

Fedorca pretinde că a avut întâlniri cu mai mulţi membri ai partidului ALDE, „alţii care au fost şi au plecat, alţii care nu au fost şi vor să vină, alţii care au plecat din PNL mai demult şi ar dori să activeze politic”.

Stelian Fedorca îşi doreşte ca în fiecare organizaţie să existe un birou cu membri reali şi să scoată scorul neverosimil de 20 de procente la viitoarele alegeri.

Din căte știm noi Tariceanu a construit ALDE pe structua unui partid, legal constituit , „achiziționat” de la Brașov. Fără îndoială, președintele Tariceanu ocupat cu lupta cu Statul paralel și guvernarea nu are timp și de probleme organizatorice.
Ne punem întrebarea firească – de ce Tăriceanu alături de întraga conducere centală a partidului nu are încredere în colegii brașoveni.

 

Vifor Rotar & Horia D.R.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.