Barna este exponentul celui mai grețos populism progresist, similar cu en...

Barna este exponentul celui mai grețos populism progresist, similar cu en Marche din Franța, Podemos din Spania si 5 Stele din Italia

1 31

Liderul USR, Dan Barna, va candida la alegerile prezidențiale din toamnă din partea Alianței 2020 USR-PLUS, potrivit unor surse politice, citate de Mediafax.
Liderul PLUS Dacian Cioloș va fi premierul desemnat de Alianță în orice formulă politică după parlamentare, au declarat sursele politice citate.
USR și PLUS au încheiat vineri negocierile pentru încheierea alianței politice în cadrul căreia cele două partide să participe împreună la toate alegerile care vor urma în perioada următoare: prezidențiale, locale și parlamentare, au mai explicat surse citate de G4Media.

Daniel Gheorghe, deputat PNL de Ilfov, i-a făcut o caracterizare necruțătoare noului candidat la președinție.

„Candidatul USR-PLUS pentru președinție reprezintă o premieră în România după 1989: primul prezidențiabil care susține căsătoria dintre persoane de același sex.
În afara de acest aspect îl știu din Parlamentul României pe acest „om nou”, Dan Barna, si în măsură chiar mai mare decât unii parlamentari USR, este exponentul celui mai grețos populism progresist, similar cu en Marche din Franța, Podemos din Spania si Cinque Stelle din Italia, fiind străin complet de orice înrădăcinare autentică.
De regulă nu îmi place să fiu lipsit de nuanțe dar de asta va pot spune foarte clar: orice vot dat pentru candidatul USR-PLUS, Barna, este un vot dat împotriva României creștine!
”, a spus parlamentarul. Pe 12 iunie, în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show”, Barna s-a pronunțat explicitpentru legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex și adopția copiilor.

https://www.activenews.ro

COMENTARII

  1. Barna este un homosexual care nu are mama si tata.
    A fost facut din LABA si nu este interesat decat sa aiba o SULA in CUR si alta in GURA plina de sperma.
    VOTATI CURUL si SPERMA!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.