Baschet : Cu un lot restrâns, măcinat și de probleme medicale, Olimpia...

Baschet : Cu un lot restrâns, măcinat și de probleme medicale, Olimpia CSU Brașov joacă în deplasare, cu Târgoviște

0 45

Sâmbătă, de la ora 18,00, Olimpia CSU Brașov va juca la Târgoviște, un meci important în grupa de elită a Ligii Naționale de baschet feminin. Echipa brașoveană are cel mai restrâns, numeric, lot, dintre toate echipele din Liga Națională și, ca și când acest lucru nu ar fi de ajuns, se confruntă cu probleme medicale, două jucătoare fiind incerte pentru disputa de la Târgoviște.
Înaintea acestei confruntări, antrenorul principal Dan Calancea, a declarat : ,,Târgoviște are cel mai experimentat și echilibrat lot din Ligă. Stau cel mai bine la regula jucătorului tânăr, având mai multe opțiuni. Celelalte cinci jucătoare românce sunt deosebit de valoroase, iar stranierele au mai multe titluri de campioane, obținute în competiția noastră. Noi ne confruntăm cu ceea ce am anticipat, alături de Filip, Bartee acuzând mai nou probleme medicale. În orice condiții însă, mergem la Târgoviște să jucăm un baschet de calitate, care să ne aducă victoria”.
Înaintea acestui meci, Olimpia CSU Brașov ocupă locul 4 în clasamentul grupei de elită, cu 21 de puncte, din 14 meciuri jucate.
D.D.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.