Baschet : Olimpia CSU Braşov, obligată să învingă acasă CSM Târgovişte (sâmbătă,...

Baschet : Olimpia CSU Braşov, obligată să învingă acasă CSM Târgovişte (sâmbătă, ora 18,30)

0 144

În penultima etapă a grupei 1-6, din Liga Naţională de baschet feminin, Olimpia CSU Braşov întâlneşte, pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 18,30, CSM Târgovişte. Va fi un meci important pentru elevele lui Dan Calancea, care nu mai au voie să facă paşi greşiţi, dacă mai vor să ocupe locul 4 la finalul grupei, care le vor da posibilitatea să joace mai multe meciuri acasă, în playoff. De cealaltă parte, CSM Târgovişte are şi ea nevoie de puncte, în perspectiva playoffului. În ultimele meciuri dintre cele două echipe, niciuna nu a reuşit să-şi valorifice integral avantajul terenului propriu, fiind consemnate victorii ,,afară” şi eşecuri ,,acasă”
Speranţele în această partidă se leagă şi de Houser, care a revenit etapa trecută, după multe săptămâni de inactivitate şi care poate fi din nou ,,motorul” echipei.
Ne încadrăm într-un program bine stabilit, suntem într-o creştere de formă, scopul nostru fiind acela de a fi în formă maximă în playoff. Suntem la 70-80% ca formă fizică. Sunt convinsă că ultimele două meciuri vom arăta acest progres despre care vorbesc. După partida cu Târgovişte vrem să fim liniştiţi”, a declarat Miruna Crasnic, antrenorul secund al Olimpiei. La rândul său, jucătoarea Dora Ardelean a punctat : „Sper ca la jocul cu Târgovişte să putem reface evoluţia pe care am avut-o pe terenul lor. Ne ajută aceste două jocuri în ideea în care Michaela Houser a revenit după o accidentare şi se poate reintegra bine”.

Dorin Duşa

COMENTARII