Baschet : Olimpia CSU Brașov, pe locul secund în Cupa Sepsi

Baschet : Olimpia CSU Brașov, pe locul secund în Cupa Sepsi

0 66

În cadrul competiției amicale, de verificare, la baschet feminin, Cupa Sepsi, desfășurată la Sf. Gheorghe, Olimpia CSU Brașov a ocupat locul secund, jucând finala, în compania echipei gazdă. Gazdele au câștigat cu 97-52 finala mare cu Olimpia CSU Brașov, iar Sirius T. Mureș s-a impus cu 60-48 în finala mică, cu ACS KSE Târgu Secuiesc.

În semifinalele competiției, Olimpia CSU Brașov a trecut cu 84-54 de ACS KSE Târgu Secuiesc, în timp ce ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe s-a impus cu 118-33 în partida cu BC Sirius Târgu Mureș.

Finala mare a opus două formații care se vor întâlni în prima rundă din campionat, la mijlocul săptămânii viitoare. ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe s-a impus, cu 97-52 în fața Olimpiei CSU Brașov, pe sferturi: 24-13, 26-10, 28-11, 19-18. Dragana Zubac a fost cea mai bună marcatoare la oaspete, cu 15 puncte, urmată de Pesovic cu 14 puncte, N. Zubac 10, Filip 4, Lyons 3, Nagy Voica 2, Al Ash Hab 2, Dumitru 2.

Olimpia CSU Brașov și ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe se întâlnesc din nou miercuri, 2 octombrie, în prima etapă din grupa Est a Ligii Nationale de Baschet Feminin.

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.