Bideul Primei Doamne

Bideul Primei Doamne

0 67

Lucram la un alt articol! Mă întrerup, îl amân, pentru că nu pot pierde prilejul de a trăi acest moment de jubilație alături de dumneavoastră, în direct.

Prima doamnă, nedând curs citației procurorilor, i-a răzbunat ieri, public, pe toți năpăstuiții justiției noastre independente.  Și-a suflecat cu grație underwear-urile și, așezându-se pe buza Parchetului General ca pe bideul prezidențial de la Cotroceni, a „strănutat” peste magistrații României, ce se uitau la ea în sus, cu gura căscată, toată răceala acumulată de penalii nației în anii grei de anticorupție.

La tot acest spectacol a privit prin gaura cheii, cu sentimentul voaieristului fascinat de prea mult inedit, consortul dânsei din stejar masiv.

Crengile îi tremurau,
ghindele îi zornăiau!
Bărbăția-i o povară,
Cu atâta astereală!

Nu se putea ironie mai acidă, bătaie de joc mai înmuietoare la adresa „republicii procurorilor” decât flitul sfidării prin neprezentare cu care chiar Prima Doamnă a României a tratat-o.

Și mai e ceva: propaganda cu epoleți tace.
Zărghiții de la USR și-au înghițit limba. Moraliștii de la PNL fac gargară cu zeamă de urzici. Ce amuțire reconfortantă!

Evacuarea bideului lady-ei Iohannis i-a atins pe toți. Și ne mai plângeam că nu există, în țărișoară, sisteme de canalizare…

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.