Binefacerile guvernării PSD lovesc acum şi pensionarii

Binefacerile guvernării PSD lovesc acum şi pensionarii

0 103

Realitatea economică mai dă în vileag o minciună din programul de guvernare al PSD. Legea pensiilor va intra în vigoare abia din 2019, năruind speranţele a milioane de pensionari din întreaga ţară. Vârstnicii braşoveni, duşi cu vorba de luni întregi, nu mai sunt dispuşi să creadă promisiunile deşarte ale guvernanţilor social-democraţi

Realitatea economică mai dă în vileag o minciună din programul de guvernare al PSD. Legea pensiilor va intra în vigoare abia din 2019, năruind speranţele a milioane de pensionari din întreaga ţară. Vârstnicii braşoveni, duşi cu vorba de luni întregi, nu mai sunt dispuşi să creadă promisiunile deşarte ale guvernanţilor social-democraţi.
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, cel care pretinde că îşi asumă efectele politice ale ratărilor din guvernările PSD instalate după alegerile din 2016, a făcut marţi declaraţia năucitoare, care lasă cu buza umflată milioane de pensionari din România.
Sporurile promise de luni întregi pe toate canalele de comunicare nu sunt prinse în bugetul pe anul viitor, astfel că pensiile vor fi mărite abia din 2019.
Mulţi braşoveni nici nu mai cred că vor prinde pensii majorate.
„În fiecare seara ne-a zăpăcit cum o să se mărească cum o să crească punctul de pensii şi cât o să se facă pentru noi şi acum nu mai face nimica e o minciună gogonată”, declara ieri cu năduf o pensionară braşoveană.
Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu declara, la jumătatea lunii septembrie, că legea pensiilor va avea varianta finală la data de 1 octombrie.
Acum susţine că vor fi două legi ale pensiilor, una cu contributivitate mai mare şi una mai mică. Detaliile nu-i mai conving, însă, pe beneficiarii aşa-ziselor binefaceri ale guvernării PSD, care primesc lovitură după lovitură

Vifor Rotar

COMENTARII