Bradul Centenar din Piața Sfatului a fost pe placul brașovenilor și turiștilor

Bradul Centenar din Piața Sfatului a fost pe placul brașovenilor și turiștilor

0 76

Piaţa Sfatului a fost plină ochi, în seara de 1 Decembrie, când 5000 de persoane au asistat la aprinderea iluminatului de sărbători

Mai ales când instalația a fost aprinsă de 1 Decembrie, cu cinci zile mai devreme decât se obișnuia, în deschiderea ediţiei „Braşov, oraş din poveste” din acest an. Tot de Ziua Națională au fost iluminate în culorile tricolorului literele BRAŞOV de pe Tâmpa.
Seara a continuat cu concerte ale Antoniei şi Direcţia 5 și s-a încheiat cu defilarea cu torţe a militarilor şi un spectaculos foc de artificii la Cetăţuie.

Piaţa Sfatului a fost plină ochi, în seara de 1 Decembrie, când 5000 de persoane au asistat la aprinderea iluminatului de sărbători, în Braşov.
Pe Casa Sfatului au fost proiectate momente semnificative din istorie.
Este primul an în care Braşovul a aprins iluminatul de sărbătoare în 1 Decembrie și se laudă cu cel mai înalt şi mai frumos brad din România.
Bradul din Piaţa Sfatului este împodobit cu stea şi 160 de şiruri de ţurţuri compuse din peste 32.000 de leduri, 69 de fundiţe luminoase, 50 de sfere luminoase, 240 de globuri de mari dimensiuni şi 750 de metri de beteală.

Şi Casa Sfatului a fost împodobită cu 77 de modele luminoase, în timp ce stâlpii de iluminat poartă şi ei 15 modele luminoase. Cu un astfel de model a fost decorată şi fântâna arteziană.
Odată cu aprinderea iluminatului festiv a fost deschis şi Târgul de Crăciun din centrul istoric
Pe scenă au susţinut apoi concerte Antonia şi Direcţia 5. Seara s-a încheiat cu defilarea cu torţe a militarilor şi un spectaculos foc de artificii la Cetăţuie.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.