Brașovenii mai au de așteptat – lucrările de extindere pentru strada 13...

Brașovenii mai au de așteptat – lucrările de extindere pentru strada 13 Decembrie vor mai dura luni bune

0 47

Până când vor fi amenajate 3 benzi pe sens, încetineala cu care se desfăşoară traficul şi restricţiile de circulaţie îi exasperează în fiecare zi pe şoferi

Muncitorii lucrează intens pe şantierul amenajat pe tronsonul de strada dintre biserica Tractorul şi mall-ul din cartier. Până când vor fi amenajate 3 benzi pe sens, încetineala cu care se desfăşoară traficul şi restricţiile de circulaţie îi exasperează în fiecare zi pe şoferi.
Pe strada 13 Decembrie, în apropiere de centrul comercial au fost făcute modificări pentru circulaţia rutieră. Pe sensul de deplasare spre Rulmentul, în zona unde a fost deja extinsă strada, s-au executat noi marcaje cu galben pentru că la finalul lucrărilor în zonă vor fi amenajate 3 benzi de circulaţie.
Din cauza nivelului de trafic extrem de mare şi a restricţiilor impuse de lucrări, circulația la orele de vârf este infernală.
Potrivit lui Sorin Toarcea, purtător de cuvânt Primăria Braşov, s-a executat prima etapă între strada Zaharia Stancu şi viitoarea stradă Camil Petrescu iar după finalizarea lucrărilor vom avea 3 benzi pe sens.

În zonă se va lucra anul acesta până când vremea va permite; apoi urmează altă etapă a proiectului : legătura dintre sensul giratoriu de la Făget şi extindere pe sub pasajul de cale ferată – acolo este prevăzută o soluţie tehnică mult mai complexă.

Lucrările de extindere au început în această vară, ţinând cont că zona este tot mai aglomerată ca urmare a dezvoltării imobiliare din noul cartier. După ce va fi finalizat proiectul, strada 13 Decembrie ar urma să aibă câte 3 benzi pe sens de la Făget şi până după centrul comercial, până la intersecţia cu strada Henri Coandă.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.