Brașovenii pot afla in timp real de avariile la rețeaua de apă

Brașovenii pot afla in timp real de avariile la rețeaua de apă

0 47

Abonații companiei de apă vor primi, începând cu facturile pe luna ianuarie, flayere cu informații despre cum își pot descărca o aplicație realizată special prin care brașovenii care au cod client pot primi prin sms detalii despre zonele în care au loc sistări ale apei potabile

Abonații companiei de apă vor primi, începând cu facturile pe luna ianuarie, flayere cu informații despre cum își pot descărca o aplicație realizată special prin care brașovenii care au cod client pot primi prin sms detalii despre zonele în care au loc sistări ale apei potabile. Prin aceeași aplicație gratuită, abonații primesc și factura și pot face și plăți online.
Deocamdată, aplicația va fi disponibilă pentru abonații care stau la casă dar, de anul acesta, aplicația va fi dezvoltată și pentru brașovenii care locuiesc la bloc, anunţă Alina Bălătescu, responsabil comunicare Compania Apa Braşov.
Facturile pentru serviciile de apă și canalizare, emise după data de 1 ianuarie 2019, vor intra cu noile tarife aprobate după această dată. Astfel tariful pentru serviciul de canalizare – epurare practicat de Compania Apa Brașov a scazut ca urmare a aplicării unei cote de TVA de 9%, față de 19%, cât era până la 31 decembrie 2018.

Consumatorii trebuie să știe însă că noul tarif este aplicat inclusiv pentru consumul din luna decembrie, care este facturat după 1 ianuarie 2019.
Potrivit Aline Bălătescu, noul tarif practicat de Compania Apa este 7.05 de lei mc de apă, cu 26 de bani mai puțin decât în luna decembrie un tarif care se situează la nivelul anului 2013.
Anul trecut Compania Apa s-a situat pe locul 23 din 45 de operatori în clasamentul național al tarifelor.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.