Exact ce trebuia pentru Brașovul – se va realiza un nou studiu...

Exact ce trebuia pentru Brașovul – se va realiza un nou studiu de trafic valabil 10 ani!!

0 48

Documentul va sta la baza viitoarelor investiții în infrastructura rutieră din municipiu. Priorități vor avea zonele Șchei, Centru Civic și Tractoru

Documentul va sta la baza viitoarelor investiții în infrastructura rutieră din municipiu. Priorități vor avea zonele Șchei, Centru Civic și Tractoru. Documentul este estimat la aproape 1 milion de lei și va avea o valabilitate de 10 ani.

Ultimul studiu de trafic din Brașov a fost realizat în 2010.
Firma care ca câștiga licitația de atribuire a contractului pentru elaborarea unui nou studiu de trafic va trebui să ofere informații și propuneri despre dimensionarea intersecțiilor sau viitoarele investiții în infrastructura rutieră.

Consultantul va oferi, de asemenea, soluții de fluidizare a traficului și o analiză a emisiilor de noxe. De asemenea, studiul va cuprinde şi o analiză a duratei de deplasare prin oraş, în condiţii de trafic urban sau restricţii rutiere, înainte şi după realizarea investiţiilor în infrastructura rutieră.

Primele zone pentru care firma care va obține contractul va trebui să realizeze studiul de trafic sunt cele care în prezent sunt cele mai aglomerate.
Costurile estimative ale viitorului document se ridică la aproape un milion de lei.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.