Cam asta este Romania paralelea edificată de UDMR

Cam asta este Romania paralelea edificată de UDMR

2 55
Nu dorim sa mai comentăm nimic. Vrem doar să vă arătăm și să comentați dvs. Aici ne duce lipsa de viziune politică a unor lideri care au permis ca o asociație să se comporte ca un veritabil partid politic fără să raspundă în fată legii. Această manipulare care pervertește sufletul unor tineri este incalificabilă!
Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

 1. Hm.atat stiu sa faca.trist.prin alte parti copiii se gandesc cum o sa creeze o noua civilizatie pe marte.au niste profesori cu sufletul negru ca taciunele. Sunt proprii lor dusmani.se vor autodistruge.pacat ca-si otravesc sufletul cu doctrine degenerate.

  • Scolile maghiare stiu bine ce fac: o educatie iredentista pe fatza , o grosolana rastalmacire a Istoriei.
   Iata ce le spunea la Cluj-Napoca studentilor maghiari de la institutul teologic
   chiar premierul Orban Viktor:
   „…avem rădăcini adânci şi puternice, care ne-au ajutat să ajungem până aici şi să supravieţuim chiar şi după Mohacs, atunci când ţara noastră s-a rupt în trei bucăţi. Chiar şi acum 100 de ani, când am fost rupţi în cinci. Am rezistat şi în timpul dictaturii comuniste, şi în deceniile trecute. Dacă sub povara ultimilor 500 de ani am reuşit să ne păstrăm coloana vertebrală şi să fim drepţi ca stejarii, atunci cu riguranţă vom face asta şi în următorii 500 de ani“.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.