Canadianul Cody Carlson a semnat prelungirea contractului cu echipa de hochei a...

Canadianul Cody Carlson a semnat prelungirea contractului cu echipa de hochei a Brașovului

0 15

„Fundașul de fier” al echipei Corona Brașov Wolves, canadianul Cody Carlson (29 de ani), a ajuns la o înțelegere cu conducerea clubului și a semnat prelungirea contractului pentru încă un sezon. Cody a ajuns la Brașov înaintea sezonului 2018/2019, în primul sezon devenind campion național alături de echipa Brașovului, marcând și un gol excepțional în finala cu CSM Galați – și va îmbrăca tricoul „galben-albastru” pentru cel de-al treilea sezon consecutiv. Fiind un fundaș foarte muncitor și cu o atitudine pozitivă, Cody Carlson a ajuns să fie un jucător foarte apreciat la Brașov. Pe lângă faptul că este un fundaș foarte sigur și precis, Cody Carlson este și un jucător care ajută ofensiva echipei, marcând multe goluri și oferind multe pase decisive.

Pentru „lupi”, Cody a evoluat în ultimele două sezoane într-un număr de 80 de meciuri în Erste Liga și a realizat un număr de 52 de puncte (8 goluri și 44 de pase decisive). De asemenea, în campionatul național al României a evoluat într-un număr de 38 de meciuri (realizând un număr de 43 de puncte – 16 goluri și 27 de pase decisive).

Conducerea clubului poartă în continuare negocieri cu jucători foarte valoroși care să completeze lotul „lupilor” pentru sezonul 2020/2021.

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.