,,Cartea neisprăvirii” va fi lansată joi la Humanitas

,,Cartea neisprăvirii” va fi lansată joi la Humanitas

0 47

CenaKLUb Tiuk vă invită la lansarea romanului „Cartea neisprăvirii” de T. O. Bobe – editată la Editura Humanitas – în data de joi, 10 octombrie 2019, ora 18.00 la Librăria Humanitas Brașov.
Invitaţi evenimentului sunt  T. O. Bobe, Mihail Vakulovski, Cătălin Stanciu, intrarea fiind liberă și gazdele vor face o prezentare a cărții, urmat de dialog, lectură ți o sesiune de autografe.

T. O. Bobe spune că:
O carte nu-i altceva decât o înșiruire de cuvinte, de paragrafe, de întâmplări din viețile altora, fie ei adevărați, în carne și oase, fie închipuiți, iar cuvintele și paragrafele și oamenii ăștia sau zebrele sau pinguinii nu fac altceva decât să pozeze, să înregistreze ceva ce există undeva în stimatul cititor și depinde de el dacă e acasă sau nu pentru o carte sau alta, depinde de el dacă-i deschide ușa și o lasă să-i înregistreze sau nu consumul de energie electrică, depinde de el dacă în timp ce citește i se zbârlește părul pe mâini dintr-o cauză sau din alta ori dacă își zice ia mai lasă-mă, frate, cu prostiile astea ori dacă își aduce aminte de mirosul pielii bunicii atunci când se apleca pe deasupra lui să mai îndese bucățica de cașcaval în marginea mămăligii ori dacă citind își proiectează un viitor fericit cu femeia sau cu bărbatul cu care în urmă cu trei zile a împărțit o conservă de ton în ulei și o bere.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.