”Cazul” Maniacului din Angarsk, i-a descretit …la fix fruntea brazdată de griji...

”Cazul” Maniacului din Angarsk, i-a descretit …la fix fruntea brazdată de griji a premierului nost’!

0 70
Ungurii pun la cale sa rupa in doua Transilvania si Premierul nost’ nu stie cum sa-si platasca mai repede politele proprii din Politie… Asta  pentru ca in Romania un nemernic pedofil, angajat pe pile soferul unui mare Mahar din Politia Romana a fost prins abia dupa trei  zile, de cand aparea pe toate ecranele televiziunilor! Și nu foarte repede, cum „popuarizeaza” …tot la Tv. proaspatul cititor al romanului Groapa…
Sforile ce se trag in Politie!! Ministrul Carmen Dan vrea sa-i  schimbe pe cei responsabili de neglijentza, Tudose vrea sa o schimbe pe Carmen Dan… Ca la noi, la nimeni!!
Dar Premierul are si o satisfactie: la „altii”, de peste Nistru, de exemplu, este mult mai rau,ba chiar e nasol de tot!
Ia sa vedeti ce a aflat dl. Tudose, dupa ce a citit recent… despre viatza pitoreasca din „Groapa” lui Eugen Barbu!
Un fost poliţist rus, deja condamnat pentru uciderea a 22 de femei, a compărut …tocmai miercuri în faţa justiţiei (Lor!) pentru alte 59 de crime, care ar putea face din el cel mai mare violator si ucigaş în serie din istoria recentă a Rusiei, potrivit AFP. În vârstă de 53 de ani, Mihail Popkov ispăşeşte o pedeapsă de închisoare pe viaţă pentru că a violat şi ucis 22 de femei în oraşul Angarsk, după ce le-a atras în maşina sa de poliţie.
Supranumit ”Maniacul din Angarsk’‘, poliţistul, îşi abandona victimele – prostituate, dar şi soţii şi mame – în pădure, în cimitire sau la margini de drum.
Două femei au reuşit să supravieţuiască atacurilor lui Mihail Popkov, fiind grav rănite. Anchetatorii l-au identificat pe autor în 2012, după ce au făcut teste ADN la toti locuitorii care deţineau o maşină ce corespundea cu urmele de cauciuc lăsate la locurile crimelor. Fostul poliţist îşi alegea ca victime, femei care duceau un mod de viaţă pe care el în considera ‘imoral’ şi le omora cu toporul sau cu ciocanul, a spus el în decembrie pentru site-ul de ştiri Meduza.

Si rusii n-au schimbat nici Seful Politiei,nici ministrul,ca sa nu mai vorbim de Premierul Vladimir Ursu (Medvedev adica…) Si vinovatul nici nu era soferul sau  probabil confidentul unui mare sef de la Politie, prin mijlocirea caruia isi crease o adevarata rete de relatii ce i-au asigurat discretia sub ochii celor pe care vrea sa-i usuiasca acum ministreasa de la Interne, si pe care ii apara acul incruntatul Tudose!

d.d.Rujan

P.S. Despre crețurile ce-i brazdeaza fruntea si inteligența premierului in zilele urmatoare, e munca multa sa-i recitesti” o viata de 17 ani neintrerupti de cand activistul si deputatul PSD de Braila, dl Mihai Tudose ia de tinerel lefuri si idemnizatii  de parlamentar… Pe bani europeni, aproape un „milion”  de euro… Vom reveni!

COMENTARII