Cea mai mare greșeală a „pesedeilor” este ca se mănâncă între ei...

Cea mai mare greșeală a „pesedeilor” este ca se mănâncă între ei !!

1 30
Fostul vicepreşedinte PSD Adrian Ţuţuianu, recent exclus din partid, (altfel un Sfânt de pus în Calendar nu doar în PSD!) l-a avertizat pe şeful statului, Klaus Iohannis, că …face o greşeală dacă nu îl ia în serios pe Liviu Dragnea, despre care spune că va candida la alegerile prezidenţiale.
Liviu Dragnea este cel mai periculos contracandidat al presedintelui Klaus Iohannis, este de părere Ţuţuianu. Liviu Dragnea va candida din partea PSD la Preşedinţia României. Cine îşi închipuie că va renunţa în favoarea altui candidat, nu îl cunoaşte suficient. Toate celelalte aşa-zise propuneri sunt fumigene. Inclusiv domnul Tăriceanu. Anul acesta vom asista la o campanie de promovare, de prezentare a dlui Dragnea că fiind o victima a statului paralel, că fiind un român dintre români!! 
Codrin Ştefănescu
 deja a anunţat că se va căsători, asta face parte dintr-o campanie de promovare, romanul se va uită la televizor, va comenta, Dragnea va fi în prim plan.
Iohannis consideră că actuală situaţie în care Guvernul are o încredere de 18% şi Liviu Dragnea are o cota de 5% este cea mai profitabilă pentru el. Eu cred că dl Iohannis se înşeală. Liviu Dragnea e cel mai periculos dintre contracandidaţii lui prin ceea ce poate să facă şi prin determinarea cu care se va înscrie în această competiţie”, a precizat, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgovişte, senatorul Adrian Ţuţuianu.
Parlamentarul consideră că o coaliţie de centru stânga, care să rupă cât mai mult din PSD, ar fi soluţia ca în turul II să intre alt candidat decât Liviu Dragnea. „Realizarea unei coaliţii cum a propus Ponta, de centru stânga care să vină cu un candidat cred că este o soluţie pentru a rupe cât mai multe voturi pe zona de centru şi de stânga şi a crea posibilitatea intrării în turul ÎI a altui candidat decât Liviu Dragnea.
În 2020 sunt sigur că Liviu Dragnea va fi în continuare preşedintele PSD, va pierde alegerile prezidenţiale, va veni în partid şi va spune că există …un preţ pentru guvernare pe care l-a plătit, nu va avea prea mulţi contestatari în partid şi de aceea cred că va rămâne preşedinte”, a adăugat Ţuţuianu!
Chiar dacă o fi un sfânt, este sigur că „gura păcătosului spune adevărul”.

COMENTARII

  1. Faptul ca Tutuianu il vrea pe Nazist presedinte pentru un nou mandat dovedeste ca este un TRADATOR. In acelasi timp, faptul ca-i suge mititelul JIDANULUI DEBIL MINTAL, NAUMOVICI PONTA, care a renuntat la VRABIA din MANA pe VRABIA de pe GARD si s-a retras din cursa pentru presedentie in favoarea Nazistului, dovedeste ipotenta mintala a lui Tutuianu,
    JIDANUL NAUMOVICI PONTA este o sluga a stapanilor lui si va trada Romania si orice Partid din care face parte asa cum a facut-o pana acum. JIDANUL NAUMOVICI PONTA trebuie scos din politica.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.