Cel mai scump loc de parcare din Braşov costă 30.000 de lei...

Cel mai scump loc de parcare din Braşov costă 30.000 de lei pe an!

0 77

Parcarea cu numărul 2910, amenajată în cartierul Răcădău, pe strada Carpenului, a detronat definitiv cel mai scump loc de parcare de la Braşov, de doar 1.400 de lei

Parcarea cu numărul 2910, amenajată în cartierul Răcădău, pe strada Carpenului, a detronat definitiv cel mai scump loc de parcare de la Braşov, de doar 1.400 de lei. Acum, municipalitatea aşteaptă acum să vadă dacă câştigătorul va şi plăti aceşti bani.
Licitaţia a durat mai bine de o oră şi i-a exasperat pe ceilalţi braşoveni care voiau să liciteze pentru alte locuri de parcare.
În cele din urmă, strigarea s-a oprit la 30.000 de lei, după ce au fost trecute şiruri de numere pe şase pagini.
Cea care şi-a adjudecat locul are la dispoziţie 30 de zile să plătească.
Dacă nu plăteşte, pierde locul, care va fi din nou scos la licitaţie în anul următor, dar femeia nu va mai putea participa la o nouă licitaţie
Nici reprezentanţilor Primăriei nu le-a venit să creadă că s-a ajuns la această sumă.
„Dacă va plăti cineva 30 mii de lei pentru un loc de parcare rezidenţial, e cea mai bună afacere pe care o autoritate publică o poate face cu un loc de parcare”, declara ieri Sorin Toarcea, purtător de cuvânt Primăria municipiului Braşov.
Cea mai mare sumă oferită vreodată la Braşov a fost 2000 de lei, dar nu a fost plătită.
„În momentul în care doi vecini licitează acelaşi loc, de fapt nu se licitează locul, se contrează cele două persoane” a mai spus Toarcea.
În Braşov sunt aproximativ 45.000 de locuri de parcare, din care aproximativ 37.000 sunt închiriate. Procedurile de închiriere au început din 2007.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.