Cele două jucătoare de la Corona Brașov, suspectate că au apelat la...

Cele două jucătoare de la Corona Brașov, suspectate că au apelat la o procedură interzisă, terapie cu laser intravenos, au fost înlocuite în lotul național

0 58

Jucătoarele Coronei Brașov, Cristina Laslo și Bianca Bazaliu (foto), suspectate că au apelat la o procedură interzisă de Agenția Mondială Antidoping, terapie cu laser intravenos, au fost înlocuite în lotul național, care pleacă miercuri spre Japonia, unde se va desfășura Campionatul Mondial. Federația Română de Handbal a decis să nu riște, până când vor fi comunicate rezultatele finale și oficiale ale controlului antidoping, la care au fost supuse cele două. Jucătoarele care au fost convocate în regim de urgență la lot, pentru a le înlocui pe cele două, sunt Patricia Vizitiu și Anca Polocoșer. În schimb, alte două jucătoare de la Corona Brașov, Eliza Buceschi și Daria Bucur, au rămas în lotul României.

De remarcat că ambele jucătoare ale Coronei Brașov au primit notificare, existând suspiciuni că au apelat la terapia interzisă de WADA. Totuși, sunt voci care incriminează și alte jucătoare de la Corona că ar fi apelat la aceeași procedură. Rămâne de văzut care vor fi concluziile finale și oficiale, însă previziunile nu sunt deloc încurajatoare, știută fiind intransigența cu care Agenția Mondială Antidoping judecă astfel de fapte.

D.D.  

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.