Cerbul de Aur, a doua seară de concurs. Recitaluri Emeli Sandé și...

Cerbul de Aur, a doua seară de concurs. Recitaluri Emeli Sandé și Irina Rimes

0 45

Nici în a doua seară a Festivalului Cerbul de Aur concurenții n-au scăpat de emoții. A fost un spectacol traditional la Brasov, c sold out.

Spectacolul s-a deschis şi în această seară pe acordurile lui Zoli Toth, care a avut alături, de această dată, un cor format din 80 de copii.

Alfie Arcuri (Australia), Cynthia Verazie (Cipru), Veronica Liberati (Italia), Eliza  G (Italia), Ralfs Eilands (Letonia) şi Renate (România) au fost cei şase concurenţi care au interpretat piesa din repertoriul românesc.

Recitalurile serii au fost pe placul spactatorilor.
Emeli Sandé, una dintre cele mai bune voci din Marea Britanie din ultimii 10 ani, a susținut primul său concert în România.
Irina Rimes, pentru a doua oară în Piața Sfatului în acest an, a urcat pentru prima dată pe scena Cerbului, acolo unde se pare că a visat să ajungă din copilărie.

Vineri, fanii concursului internaţional Cerbul de Aur au votat favoriţii printr-un poll indicat pe pagina de Facebook a Festivalului: www.facebook.com/CerbulDeAur.ro.
Startul votului a fost dat de prezentatori după ultima interpretare din acestă seară de Concurs (23 august 2019), publicul şi-a exprimat votul până la finalul recitalului/concertului serii.
Detalii despre vot, pe site-ul http://cerbuldeaur.ro.

Festivalul Cerbul de Aur este transmis în direct şi în exclusivitate, în perioada 22-25 august, pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR Moldova şi platforma TVR+, de la ora 21.00.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.