Cerbul de Aur se va desfăşura în perioada 29 august -2 septembrie

Cerbul de Aur se va desfăşura în perioada 29 august -2 septembrie

0 106

Seara a patra a festivalului va fi seara de gală, în care vor fi premiați câștigătorii. Va fi închisă de concertul celei mai importante vedete invitate, al cărei nume rămâne încă nedezvăluit, până când TVR va finaliza negocierile pentru contract

Potrivit reprezentanților TVR, care au fost joi la Braşov, festivalul va începe în 29 august, cu o gală aniversară românească, la care vor participa premianții și trupele din edițiile anterioare ale Cerbului de Aur. Show-ul va fi completat cu imagini din arhiva TVR,
Următoarele două seri vor fi dedicate concursului propriu-zis. În afara concurenților, o serie de invitați vor susține mini-recitaluri.
Seara a patra a festivalului va fi seara de gală, în care vor fi premiați câștigătorii. Va fi închisă de concertul celei mai importante vedete invitate, al cărei nume rămâne încă nedezvăluit, până când TVR va finaliza negocierile pentru contract.
Festivalul Internațional „Cerbul de Aur“ se va încheia pe 2 septembrie, cu „Gala Centenară“, care va păstra tema tradiţională a muzicii folclorice, reinterpretată însă într-o manieră modernă.
Cerbul de A2018 este organizat de Televiziunea Română cu sprijinul Primăriei Braşov şi a Consiliului Judeţean, Ediţia din acest an va avea loc la de ani de la prima ediţie a festivalului iar evenimentul inclus de Ministerul Culturii în programul Anului Centenarului.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.