Cine nu respectă România e liber să plece! Valea! Mulți ani...

Cine nu respectă România e liber să plece! Valea! Mulți ani am suportat umilința din partea unui ONG, UDMR nu este un partid politic!

1 55

Daniel Ghiță, considerat de specialiștii sporturilor de contact, cel mai bun luptător român, a răbufnit, după evenimentele petrecute la Valea Uzului de Ziua Eroilor.
Campionul K1 e recunoscut și pentru acțiunile civice la care particiăă, implicându-se activ și-n lupta contra celor care defrișează pădurile țăii în mod ilegal.

Mulți ani am tăcut și am suportat umilința, jignirea, suprimarea, din partea unui ONG (UDMR nu este un partid politic) împotriva românilor.
La Valea Uzului, românii au pus punctul pe I, nu acceptam sa puneți pungi de gunoi pe mormintele eroilor noștri, și să vă bateți joc de drapelul României!

Daniel Ghiță, după evenimentele de la Valea Uzului: Mulți ani am suportat umilința din partea unui ONG, UDMR nu este un partid politic. Cine nu respectă România e liber să plece! Valea!

Din ‘89 și până în prezent sunteți violenți, jigniți, denigrați poporul român, România. Nu este nicio instigare la ura și dezbinare: este adevărul!
Românii din 2019 nu mai tolerează profanarea mormintelor eroilor noștri și vă cer să-i respectați, asa cum vă respectăm și noi! Dacă nu va place sa trăiți in pace in România, pământ nostru strămoșesc, sunteți liberi să plecați! Aici, e ROMÂNIA, respectați-ne!

Sper sa existe dosare penale, anchete serioase, cine a pus saci de gunoaie pe mormânturile eroilor români!?
Când luați jos statuile cu criminali de război, care au măcelărit romanii? Românii uniți pot muta munții! România e MARE!
Cine nu respecta România e liber să plece! Noi nu vă stăm în cale. Valea! Aici e România și așa o sa rămână!”, a postat Daniel Ghiță pe contul său de facebook
. https://www.activenews.ro

Partajează asta:

COMENTARII

  1. Ce OM deosebit este acest campion al Fair-play !!
    Un roman adevarat!!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.